» »

virus v mapi System Volume Information

virus v mapi System Volume Information

Anthracis ::

antivirusni program F PROT mi najde(ko skenira samodejno) v mapi System Volume Information Virus Sasser.Ko pa jas to nastavim ročno (skeniranje) ga pa ne najde.Sam pa ne morem u to datoteko ker mi napiše Acces Denied! Kaj se da storiti. Probu sem pa še poskenirat z nod32 pa mi ni nič najdu

Tiger ::

Turn Off system restore -> nato bootaj v safe mode ter še enkrat preskeniraj,...

Ja sem to naredil , ampak mi virusa vseen ni najdlo . Niti ko sem skeniral v safe mode in normalno:(

Daedalus ::

Najprej se prepričaj, če maš dejansko ta virus na mašini - poglej procese, če so kje kakšni fajli, ki jih ustvarja... Za imena procesov in fajlov uporabi google. Dober opis je tudi na spodnjem linku... Ker včasih se zna zgoditi, da kakšen antivirusni program zabluzi in "najde" viruse tam, kjer jih ni. Če boš ugotovil, da je virus dejansko na sistemu, pa pejd sem, in poišči (malo nižje na strani) pod removal tools orodje za odstranitev sasserja (W32.Sasser). System restore je treba izključiti, safe mode, zaženeš removal tool in počakaš, da dokonča delo. Potem vkjučiš firewall in greš na windowsupdate snet popravke za sasserja. To bi moglo delovati...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Ja zgleda da sem problem rešu , ker mi ne napiše več da imam virus na kišti . Hvala za pomoč.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444118 (26158) BorutK-73
»

racunalnik se mi izklaplja :( na pomoc, prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
121086 (845) jesen
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340466 (15448) brainiac20
»

HUGE problem z win2k -gaobot

Oddelek: Operacijski sistemi
151054 (890) Caboose
»

100%Cpe + ostalo

112127 (1797) postar_si

Več podobnih tem