Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri izbiri grafične kartice ...
Pomoč pri izbiri grafične kartice ...
Ziggy ::
Živjo.
Najprej vas moram pohvaliti vse ki nekako sodelujete oz. pišete na SLO---Tech forumu (res pohvale vredne informacije & nasveti)
O.K ..prosil bi vas za nasvet . Imam matično ploščo Asus A7N266-VM ki ima AGP 4 vodilo...zanima me kako bi delovala druga grafična kartica če jo dam na vodilo?? (trenutno imam Gf..32Mb integrirano na vezje) Pripravljen sem zapraviti cirka 15-20k za novo kartico - Kaj mi svetujete???
LP - Ziggy
Najprej vas moram pohvaliti vse ki nekako sodelujete oz. pišete na SLO---Tech forumu (res pohvale vredne informacije & nasveti)
O.K ..prosil bi vas za nasvet . Imam matično ploščo Asus A7N266-VM ki ima AGP 4 vodilo...zanima me kako bi delovala druga grafična kartica če jo dam na vodilo?? (trenutno imam Gf..32Mb integrirano na vezje) Pripravljen sem zapraviti cirka 15-20k za novo kartico - Kaj mi svetujete???
LP - Ziggy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Mavrik ::
Upam da ne nameravaš igrat špilov, ker za tako ceno boš zelo težko dobil kakšno pošteno kartico. Raje našparaj še 15k pa se potem veliko lažje pogovarja.
The truth is rarely pure and never simple.
LapD ::
za ta dnar je best buy ziher Ti4200. Pa trenutne igre bodo še delovale (če maš soliden procesor pa dost rama) tko da nič bat. Se splača pa še malo našparat pa kupiš nekaj da maš pol mir neki časa ker ta Ti4200 nebo več dolgo zdržal bremena
jurcy ::
pomoje bolš da našparaš 50 jurjev pa pol kupiš ati radeon 9800pro če misliš nabijat špile,drgač pa posezi za kakšno ti4200 ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RADEON 9550Oddelek: Kaj kupiti | 2453 (1520) | boštjan |
» | grafična v cenovnem razredu okrog 20k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4793 (4167) | sid911 |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4840 (4005) | Jaffa |
» | Katero grafično kartico kupiti za malo denarja - veliko muzike? :)Oddelek: Kaj kupiti | 2143 (1474) | Fury |
» | GF4200 vs R9500proOddelek: Kaj kupiti | 2026 (1522) | koyotee |