Forum » Pomoč in nasveti » Rezultati snemanja CD-jev so včasih sumljivi
Rezultati snemanja CD-jev so včasih sumljivi
Bannockburn. ::
Lep pozdrav!
Soočam sem s čudnim problemom. Konkretno: na medij posnamem film, ki je dolg, kot je dolga cela dolžina CD-ja, Nero pravi, da je vse v redu, predvajanje steče normalno, vendar obstaja točno določena scena, kjer se film malce zatika (maksimalno 5 sekund).
Ne vem, čemu pripisati ta problem. Snemalnik je Plextor Premium. To se pojavlja, recimo, na deset filmov enkrat. Če film predvajam z diska, teče vse normalno.
Vse te filme sem poskusil posneti tudi v drugo in tretje, pa so vedno isti rezultati.
Je možno, da je tisti interval datoteke tako slabo berljiv, da predvajalnik tega preprosto ne zmore?
Hvala!
Soočam sem s čudnim problemom. Konkretno: na medij posnamem film, ki je dolg, kot je dolga cela dolžina CD-ja, Nero pravi, da je vse v redu, predvajanje steče normalno, vendar obstaja točno določena scena, kjer se film malce zatika (maksimalno 5 sekund).
Ne vem, čemu pripisati ta problem. Snemalnik je Plextor Premium. To se pojavlja, recimo, na deset filmov enkrat. Če film predvajam z diska, teče vse normalno.
Vse te filme sem poskusil posneti tudi v drugo in tretje, pa so vedno isti rezultati.
Je možno, da je tisti interval datoteke tako slabo berljiv, da predvajalnik tega preprosto ne zmore?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | James Bond: Spectre (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 38580 (29109) | oo7 |
» | Moj kratki film za festival - vaši komentarji?Oddelek: Sedem umetnosti | 6215 (5535) | JohnMcclane |
» | Tv kartica sapphire ati theatrix 550 proOddelek: Zvok in slika | 1668 (1328) | alioni |
» | Nero..........Oddelek: Programska oprema | 1166 (1088) | bobetko |
» | Kateri program za dvd v dvix...Oddelek: Zvok in slika | 2079 (1858) | Matty |