Forum » Pomoč in nasveti » šumniki
šumniki
_marko ::
Zakaj mi le v slo-techu ne delajo šumniki? Drugje dela povsod vse brez težav.
A je kaka nastavitev glede tega?
Hvala
LP _marko
edit: Ne samo v slo-techu, v vseh okencih, ki se v explorerju odprejo in mores vpisovat razne stvari mi ne delajo sumniki - npr tel.imenik.
A je kaka nastavitev glede tega?
Hvala
LP _marko
edit: Ne samo v slo-techu, v vseh okencih, ki se v explorerju odprejo in mores vpisovat razne stvari mi ne delajo sumniki - npr tel.imenik.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
- spremenil: _marko ()
Dobrohotnez ::
Živjo,
sam sem težavo odpravil s ponovno namestitvijo Internet Explorerja 6 SP1 (http://www.microsoft.com/downloads/deta..., preveri tudi kodiranje: View > Encoding > CE (Windows) ali Auto-Select.
Imam WinXP.
Lp.
sam sem težavo odpravil s ponovno namestitvijo Internet Explorerja 6 SP1 (http://www.microsoft.com/downloads/deta..., preveri tudi kodiranje: View > Encoding > CE (Windows) ali Auto-Select.
Imam WinXP.
Lp.
_marko ::
Ja, ce hocem stisniti č mi deluje kot enter. wtf!
Ucitno bo res treba na novo instalirat explorerja.
Ucitno bo res treba na novo instalirat explorerja.
The saddest aspect of life right now is that science
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft bo odpuščalOddelek: Novice / Ostale najave | 10009 (7019) | bluefish |
» | V explorerju ne delujejo sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (766) | amigo_no1 |
» | Nedelovanje sumnikov na Nuke PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1402 (1347) | Jackass |
» | zakaj mi ne delajo suminiki v internet explorer v winsih XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1036) | Highlag |
» | win2k šumnikiOddelek: Programska oprema | 1077 (955) | lordgreg |