» »

ve gdo kak nareti računalnik kot telefon?

ve gdo kak nareti računalnik kot telefon?

aco111 ::

ve gdo kak nareti računalnik kot telefon? Rad bi klical preko modemapa bi se pogovarjal kot na telefinu!

Hvala vnaprej

LP. Allesandro

glinik ::

Preko rač. se lahko pogovarjaš preko SKYPE programa. Drugače pa je takšna oprama zelo draga, glih delam pri eni firmi, ki to distributira in vem koliko kaj stane.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Jebiveter ::

aco111:
OT sicer, ampak...
Preden se cesarkoli lotis ti priporocam, da malo ponovis pravopisna pravila in se malo podrobneje spoznas s stvarjo, ki se ji rece tipkovnica. Ocividno ti le-ta dela kar nekaj problemov (poleg seveda pravopisa in gradnje stavkov).:\
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jebiveter ()

Hja. Mi se tu tak pogovarjamo-kaj morem, vseeno. Najšo sem program ki lahko pokličem le da nemorem se pogovarjati! program je Advanced Call Center!

nokia6310 ::

Ja sej ti je že glinik povedal maš skype mislim da edini program na svetu, ki nudi tako dobro kvaliteto in prenos govora. Sam imam tudi nekaj oseb v kontaktih in raje z veseljem uporabljam to obcijo kot da pišem po ircu!
probaj na www.skype.com pa poročaj! Jaz sem 100 % zadovoljen s tem programom!

Poldi112 ::

Mislim da on hoce uporabit racunalnik namesto stacionarnega telefona. Tako da Skype zaenkrat se ne pride v postev.

tx-z ::

ja tko je, kot prvo boš rabu modem...da bo računalnik povezan na linijo, pol pa rabš samo ustrezen software in je....jst sm enkrat zravn že starejšga modema, usrobotics 33kbps dubu zravn disketo z enim programom k je omogoču telefoniranje, pošiljanje in sprejemanje faksov, telefosnki odzivnik itd...poglej mal na guglu....
tx-z

saj mam program, le kot nerigistriran uporabnik ne morem klicati. MediaRing Talk

fictionel ::

registriraj?

CaqKa ::

te programe dobiš zraven modemov... vem da zraven motorolinega winmodema za 2500 sit je bil ta program zraven.. vse kar še dodatno rabiš je mikrofon in slušalke... ali pa zvočnik. pa seveda zvočna :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametni mobilniki prevzemajo svet (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5318689 (16541) Phil
»

Google Talk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10816076 (9899) slitkx
»

Detelfone - zamenjava za Skype? (strani: 1 2 )

7616257 (9555) N-E-O
»

Voipstunt in brezplačni klici v nekatere države

257134 (5481) Jst
»

Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
848629 (5180) Gandalfar

Več podobnih tem