» »

Comandoss 3 :Destination Berlin

Comandoss 3 :Destination Berlin

lol ::

lp mene zanima ce ve kdo kaj mores v igir commandos 3 stalingrad anrediti v 1 levelu da ubijes tistega pro sniper killera???????

kihc ::

Jaz sem se splazil odzadi mimo njega, in potem tekel v eno hiso (z njim), pol pa ga pocu skoz okno. Tukaj se je moje igranje c3 koncalo (;
x

Xplicit ::

ma fora je sam v tem da ga ti snajpnes prej kot on tebe, sam se mors prej znebit se ene 3, 4 nemcev k so tm blizu in te lahko ogrozajo med ciljanjem sniperja. mislm da sm ga jest snajpnu iza enga zida, blizu zacetne lokacije.

je pa res da je za zadnja izdaja commandosov hudo lame. sem jo preigral, vendar ni niti priblizno tako dobra kot dvojka ali enka :\
ceprav so ene misije ql, sam ni nobene zgodbe, kar je total bedno

kihc ::

Jaz vem samo to, da ko sem pihnil tistega sinperja, se je navalilo nekih tipov in me je minilo da bi sploh probal dokoncat level... uninstall, cdje pa sem podaril bratrancu ;)
x

Xplicit ::

ti mors pol sam eno ql zadedo postavt, vmes se ksno mino kje nastavt za 'cetico' nemcev ki prilaufa pa ene 6x 7x vse ponovis in pol jih sam se ene 5, 6 ostane na drugi strani pa je :\

lahko tud prineses un machinegunn k je na stojalu, sam bl mal nese tko da se ne splaca kej prevec

lol ::

no txn, bom probe ke se ze full dolg mantram s tem 1 level ;(( ;( ;(( ;( no ce pa smo ze tu pa se imam igro painkiller in sem nekje nevem v kerem levelu kjer je eden velikan ki ga nikakor nemores ubit malo naprej pa je jama v njej pa ogenj!! Ideje??:)

speed machine ::

Namig: pr painkillerju ne gledat sam po tleh. Malo še poglej po zraku.:))

hyperhcx ::

Mene pa zanima kako vstopiš v letalo? V drugi misiji (tam ko morš enga generala pazit da ti ga nemci ne pohopsajo) sem pobil vse nemce in prišel do letala, pa nikakor ne znam vanj :( Probal sem že vse možne variante pa mi ne rata!

tnx

hyperhcx ::

Patch reši problem! Sm že skor obupal nad špilom... 8-)

servus


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitman 2

Oddelek: Igre
462195 (725) Tr0n
»

Must play SP igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
608834 (7331) branc
»

Painkiller (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1078671 (4016) Outsajder
»

Battlefield Heroes

Oddelek: Igre
271720 (1057) 333333
»

Hidden & Dangerous 2

Oddelek: Igre
372063 (1277) ali3n

Več podobnih tem