Forum » Pomoč in nasveti » kako prenasati fajle prek IR ja
kako prenasati fajle prek IR ja
_Xavier_ ::
imam prenosnika ki ima IR pa zelimo iz mobitela na racunalnik prenesti slike.kako to narediti,s katerim programom,a sam zazna,....... hvala za pomoc ze v naprej....
Gizmo_X ::
Pri mojem je nekako tako:
-vključiš (omogočiš) IR prenos
-najdeš sliko, ki jo želiš poslati
-možnosti -> pošlji -> prek IR
-postaviš mobi IR blizu IR na računalniku ( v pravi smeri )
-sprejmeš na rač.
Brez posebnih programov. Mislim, da še XP-jev ni nujno imeti.
-vključiš (omogočiš) IR prenos
-najdeš sliko, ki jo želiš poslati
-možnosti -> pošlji -> prek IR
-postaviš mobi IR blizu IR na računalniku ( v pravi smeri )
-sprejmeš na rač.
Brez posebnih programov. Mislim, da še XP-jev ni nujno imeti.
Don't pay the BILL at the big GATES.
mrTwelveTrees ::
windowsi ti zaznajo mobilel... ampak najbrž boš MORAL poizkati program od proizvajalca tvojega mobitela...
jaz mam samsunga x-600 pa sem si dol potegnu software... zdej se da vse, brez pa zelo malo
jaz mam samsunga x-600 pa sem si dol potegnu software... zdej se da vse, brez pa zelo malo
Paramedic ::
Za SonyEricssona mi ni treba ničesar, samo sw, ki je v XPjih in lahko hodim na net in premikam fajle prek telefona. Tako da bi moral delovati 'iz škatle'.
V XP si še nastavi, da te ne sprašuje vsakič za dovoljenje, pa default folder si lahko nastaviš, da se potem ne zamujaš preveč s tem.
V XP si še nastavi, da te ne sprašuje vsakič za dovoljenje, pa default folder si lahko nastaviš, da se potem ne zamujaš preveč s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno Pomoč - Kamera IP nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 7412 (6681) | pSP 3004 |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1694 (1425) | lukaz |
» | Kompleksna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1690 (1229) | fosil |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3229 (2829) | mavec |
» | Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!Oddelek: Zvok in slika | 1896 (1578) | baron21 |