Forum » Operacijski sistemi » Namestitev SUSE 9.1
Namestitev SUSE 9.1
Sanches ::
Rad bi naložil Suse 9.1,vendar se inštalacija ustavi že na samem začetku.Prepozna mi USB in IEEE1394 potem pa išče nek info in ne gre nikamor.V mašini imam Asus plato P4C800 Deluxe in pa dva diska;sistemski je na SATA(Raptor WD),drugi na IDE(tudi WD).Ima kdo kakšno rešitev!!!
AnWar ::
Zdravo!
Pr meni je isti problem,samo da mi zmrzne pri PCMCIA in ne gre vec naprej.... Mam pa prenosnika gericom blocbuster. Help!!
Pr meni je isti problem,samo da mi zmrzne pri PCMCIA in ne gre vec naprej.... Mam pa prenosnika gericom blocbuster. Help!!
Senzacionale ::
Podoben problem kot ti sanches sem mel jaz. Samo da meni je raid iskalo po 10 minut sam pol je slo naprej. pocakaj ene 10 min. mogoce bo slo naprej.
Sanches ::
Za vse,ki bojo imeli podobne težave sem našel rešitev;če sta v mašini dva različna diska(SATA+IDE)je potrebno v biosu nastavit samo SATAin ne SATA+PATA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unknown deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (835) | _Denny_ |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3398 (2861) | N0t0ri0us |
» | 'music production computer' ... rabim mocen procesor ki ni dual , ker morem met ACPIOddelek: Kaj kupiti | 2070 (1189) | shadowline |
» | Gigabyte RAM DiskOddelek: Strojna oprema | 2591 (1914) | Pyr0Beast |
» | SW hlajenje Athlonov pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 1127 (852) | dr.J |