» »

suse in ati problemi - posodobiev gonilnikov

suse in ati problemi - posodobiev gonilnikov

simbad ::

ojla
Ko DL gonilnike za ATI in le te namestim v SUSE 9.1, se mi noce vec startat v Xe :'( . Prosim, lepo prosim za pomoc,

Mavrik ::

Zares dosti si nam pomagal z informacijami. Verjetno je polovica ljudi tukaj vedeževalcev.
The truth is rarely pure and never simple.

ko iz ATIjeve spletne strani snamem zadnje gonilnike za SuSE 9.1 PRO in ne glede na to ali zazenem konfiguracijo ali ne, se mi ob naslednjem bootu ustavi v terminalu, da se prijavim.

der_Alte ::

Mogoče bo pomagalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: der_Alte ()

der_Alte iz vsega srca se ti zahvaljujem, za pokazano pomoc, takoj jutri se jo lotim sprobavat. Res, hvala ti :)) - se so dobri ludje :8)

Jaz sem preskusil zgornji recept na mojem notebooku in dela. Se mi pa zdi, da stvari nič kaj hitreje ne tečejo kot z Xfree gonilniki. Edini plus, ki sem ga našel je, da UT2003 zdaj dela, ker ta gonilnik podpira S3TC OpenGL "podaljšek". Hkrati ugotavljam, da ATI ne zna pisat gonilnikov. Bo treba še mal popapcat, da bodo ujeli Nvidio. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: der_Alte ()

Mimogrede... v zgornjem receptu je ena pomanjkljivost. Po naložitvi izvorne kode jedra (kernel-source in jasno vseh km_* paketov) poženi Spletno Posodobitev v YaST2. Tako bo tudi izvorna koda jedra ustrezala jedru na sistemu, ki je bilo že dvakrat posodobljeno od izida SUSE 9.1.

evo, sem to nalozil, pa mi potem ob naslednjem bootanju javi, kot da ni veljavnega zaslona . Kaj sedaj. Postavi se mi samo do tam, da lahko bootam iz terminala oz. vpisem uporabnisko ime in geslo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

mandrake ali suse

Oddelek: Operacijski sistemi
341876 (1439) BigWhale
»

Linux SUSE-9.1-personal-x86 pomoč!

Oddelek: Operacijski sistemi
481674 (1182) Gandalfar
»

2 linux vprašanji (strani: 1 2 )