» »

forum

forum

Doman ::

Lep pozdrav,,, jast sem se učil delati v dreamveawerju sedaj me pa zanima kako da naredim forum na spletni strani?

LapD ::

odvisno koliko si se naučil :) html css php....?

Backup22 ::

No naj ti bo... (drugič idi na iskanje al pa na google;((!)

Če hočeš PHP klikni tu
če hočeš ASP pa tu.

Navodila za instalacijo so napisana...

in kakšna je reazlika med tema dvema?

Trinitron ::

Eden je napisan v PHP-ju, eden pa v ASP-ju. Odvisno kaj podpira tvoj server... Sploh pa moraš imet za forum vsaj nekaj osnovnega znanja o skriptnih jezikih, drugače, sem prepričan, da foruma ne boš znal postavit. Glede na to, da si se naučil delat strani v dreamveawerju bi reku da so ti te zadeve še bolj ali manj neznane, ane?

ja, te stvari so mi kar nejasne :D sam a ma kdo kako e-knjigo v slovenščini da bi mi jo posredoval...

LapD ::

its time to start learning ASP :D

am če bi se jast s te strani hotu kej naučit bi rabu 1 let . Sej znam neki angleščine [ mam 4 :D ] sam da pa bi se učil je pa preveč, a je kej v slovenščini?

[MYTiX] ::

Kolko pa si star?

14 let :(

[MYTiX] ::

Mislim da pri 14 bi mogu obvladat ze dovolj anglecine za prebrat par tutorialov, sploh ce jo mas 4.

Bob Rock ::

Na w3schools mas tak povsod primer narjen zraven, tak, da tut ce ne razumes tocn, ka hocejo povedat, si poglej primer, pa ti bo jasno ;)

Trinitron ::

Enkrat sem na E-muli zasledil en ASP tutorial v slovenščini. Probi iskat pod geslom "slo" in boš prej ali slej našel. Sej ni tok stvari v slovenščini... O kvaliteti tega tutoriala pa ne vem nič, ker ga nisem zdownloadu...

he,,, evo zdy sem končal obliko strani, pa bi vas prosu če mi da en link kake strani ka ponuja free ene 10MB sam da jo dam gor prek ftp-ja, sej to je sam začasno dokler ne urihtam server. To ma volja.net sam kar neki registracija zajebava tko da bi prosu kaki drug site, ker se mi neda googlat tle pa itq to veste na pamet :D

rokpok ::

Moje mnenje: vsekakor googlat (verjetno bi se kaj našlo tudi na slo-tech iskalniku) in pa če v prihodnosti hočeš delat še kaj več kot forum postavljati, ang. slovar te čaka :D .
Rad bi bil pingvin.

evo,,, trenutno laufa na prijateljevem serverju, kmalu pa bo na mojem, samo da bo use poštimam.

http://www.samko.org/~pirat/ sam še forum pa ene par stveri je treba poštimat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
294273482 (2900) edi123
»

izdelava spletne strani v adobe

131922 (1704) ZHHIGA
»

Kako se naučiš html in css?

232888 (2087) mile
»

Problemi, problemi, problemi ( (x)html+css)

61279 (1242) Yerpo
»

Učenje PHP-ja

252732 (2406) upirna

Več podobnih tem