Forum » Pomoč in nasveti » Kako preveriti, ce mikrofon dela
Kako preveriti, ce mikrofon dela
Microsoft ::
Imam prenosnik Gericom, ki ima vgrajen mikrofon. Ko sem dobil PC, je le ta delal (TeamSpeak).
Vmes sem naredil reinstall Winws in zdej ne dela vec. :/ Nalozil sem driverje, ki so na prilozenem CDju. Potem sem pogleda, da Mic ni na Mute, je na najvecji glasnosti, vendar ne dela.
Testiral sem v MSN Messenger, kjer je indikator (zelena, rumena, rdeca). Ne prikaze se niti zelena.
Torej, kaj vse se naj poskusim, ce mikrofon deluje, preden PC nesem na servis (je se v garanciji)?
by Miha
Vmes sem naredil reinstall Winws in zdej ne dela vec. :/ Nalozil sem driverje, ki so na prilozenem CDju. Potem sem pogleda, da Mic ni na Mute, je na najvecji glasnosti, vendar ne dela.
Testiral sem v MSN Messenger, kjer je indikator (zelena, rumena, rdeca). Ne prikaze se niti zelena.
Torej, kaj vse se naj poskusim, ce mikrofon deluje, preden PC nesem na servis (je se v garanciji)?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Myth ::
Kolikor sem se jaz "zabaval" z sprobavanjem mikrofona, sem le tega testiral v Nadzorni plosci / Zvoki in audio naprave / Govor... preskus storjne opreme. Poskusi tukaj pa upam da ti bo uspelo...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Nic ne dela.
Sm pa iskal driverje za zvocno kartico VIA AC'97 Audio Controller, pa nisem nasel nic kaj pametnega za WinXP. :/
Zdej imam instalirane VDM driverje, kar je mogoce vzrok nedelovanja mikrofona. Samo ti driverji so na prilozenem CDju.
by Miha
Sm pa iskal driverje za zvocno kartico VIA AC'97 Audio Controller, pa nisem nasel nic kaj pametnega za WinXP. :/
Zdej imam instalirane VDM driverje, kar je mogoce vzrok nedelovanja mikrofona. Samo ti driverji so na prilozenem CDju.
by Miha
Zdej sm stvar urihtal. Neke driverje sm dal gor, pol je pa prepoznal novo napravo, zdej pa dela.
Mr|ce, tale tvojo idejo. Sm poskusu to stvar, dal mikrofon in zvocnike do konca naglas, pa je prsl do take mirkofonije, da je fulll piskal. Sej ne bi blo nc, sam ko nism sam doma, pa nekateri ze spijo, pa ni dobro za njih (in za mene), da takle piska. :)))
by Miha
Mr|ce, tale tvojo idejo. Sm poskusu to stvar, dal mikrofon in zvocnike do konca naglas, pa je prsl do take mirkofonije, da je fulll piskal. Sej ne bi blo nc, sam ko nism sam doma, pa nekateri ze spijo, pa ni dobro za njih (in za mene), da takle piska. :)))
by Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3437 (1696) | Excalibrus |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1951 (1621) | zegi2 |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1349 (1132) | Magician |
» | Audigy2 ZS @ youp-pax A4 PROSIM POMAGITE!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1276) | rokxboy |
» | Abit NF7-problem z integ. zvočnoOddelek: Strojna oprema | 970 (864) | VASkO |