» »

Kako preveriti, ce mikrofon dela

Kako preveriti, ce mikrofon dela

Microsoft ::

Imam prenosnik Gericom, ki ima vgrajen mikrofon. Ko sem dobil PC, je le ta delal (TeamSpeak).

Vmes sem naredil reinstall Winws in zdej ne dela vec. :/ Nalozil sem driverje, ki so na prilozenem CDju. Potem sem pogleda, da Mic ni na Mute, je na najvecji glasnosti, vendar ne dela.
Testiral sem v MSN Messenger, kjer je indikator (zelena, rumena, rdeca). Ne prikaze se niti zelena.

Torej, kaj vse se naj poskusim, ce mikrofon deluje, preden PC nesem na servis (je se v garanciji)?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Myth ::

Kolikor sem se jaz "zabaval" z sprobavanjem mikrofona, sem le tega testiral v Nadzorni plosci / Zvoki in audio naprave / Govor... preskus storjne opreme. Poskusi tukaj pa upam da ti bo uspelo...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Nic ne dela.

Sm pa iskal driverje za zvocno kartico VIA AC'97 Audio Controller, pa nisem nasel nic kaj pametnega za WinXP. :/
Zdej imam instalirane VDM driverje, kar je mogoce vzrok nedelovanja mikrofona. Samo ti driverji so na prilozenem CDju.

by Miha

Zdej sm stvar urihtal. Neke driverje sm dal gor, pol je pa prepoznal novo napravo, zdej pa dela.

Mr|ce, tale tvojo idejo. Sm poskusu to stvar, dal mikrofon in zvocnike do konca naglas, pa je prsl do take mirkofonije, da je fulll piskal. :D :D Sej ne bi blo nc, sam ko nism sam doma, pa nekateri ze spijo, pa ni dobro za njih (in za mene), da takle piska. :)))

by Miha

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-C

Oddelek: Zvok in slika
403437 (1696) Excalibrus
»

Software za tiskalnik HP in Windows7

Oddelek: Operacijski sistemi
141951 (1621) zegi2
»

grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1

Oddelek: Strojna oprema
141349 (1132) Magician
»

Audigy2 ZS @ youp-pax A4 PROSIM POMAGITE!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101407 (1276) rokxboy
»

Abit NF7-problem z integ. zvočno

Oddelek: Strojna oprema
7970 (864) VASkO

Več podobnih tem