Forum » Loža » Smrad iz kuhinjskih odtokov
Smrad iz kuhinjskih odtokov
Dr.S ::
evo mal teme za gospodinje in gospode :)
iz pomivalnega korita, natančneje iz odtoka v kuhinji smrdi!
Odtok ni zamašen (ker je muskulo že pel), vendar pa vsako jutro prismrdi.
S ČIM SE REŠIM OZ. OMILIM SMRAD?
iz pomivalnega korita, natančneje iz odtoka v kuhinji smrdi!
Odtok ni zamašen (ker je muskulo že pel), vendar pa vsako jutro prismrdi.
S ČIM SE REŠIM OZ. OMILIM SMRAD?
Brane2 ::
Wrigley's Spearmint ?
/Joke
Mislim, da če bi bilo vse O.K., ne bi smelo smrdeti, saj bi vodni čep v kolenu moral izolirati kuhinjo od odtoka.
Si ziher, da je tam vse v redu ? Maš vodo v kolenu ( ) ?
/Joke
Mislim, da če bi bilo vse O.K., ne bi smelo smrdeti, saj bi vodni čep v kolenu moral izolirati kuhinjo od odtoka.
Si ziher, da je tam vse v redu ? Maš vodo v kolenu ( ) ?
LoneWolf ::
S pravilno izvedbo odtocne cevi pod koritom, tam bi vedno moralo biti U koleno. To koleno je vedno napolnjeno z vodo in s tem neprodusno zapira pot vonjavam iz odtoka za kolenom. Ce U koleno ze imas, lahko smrdi samo tistih 10-15 cm cevi med odtokom in kolenom (ocisti cev) oz. iz same vode, ki zastaja v kolenu (ce kaj taksnega zlivas v korito, spusti cez se malo vode, da odplakne zadevo...)
Caligula ::
Vsi, ki mate zamasen kak odtok al pa ce kaj smrdi.... najboljse zdravilo, ki odmasi in razzre vse je.....
COCA COLA!
Resno. Zlij malo kokakole notri in pusti-se najbolje cez noc. Odmasi in razzre vse.
Ce te zanima kaj Coca Cola naredi lahko das cez noc v kozarec coca colo on notri jajce ali pa kak zob.
Bos videl kaj bo zjutraj ostalo
Skratka kokakola to vse razzrepa se poceni je. Probaj pa napisi izkusnje.
COCA COLA!
Resno. Zlij malo kokakole notri in pusti-se najbolje cez noc. Odmasi in razzre vse.
Ce te zanima kaj Coca Cola naredi lahko das cez noc v kozarec coca colo on notri jajce ali pa kak zob.
Bos videl kaj bo zjutraj ostalo
Skratka kokakola to vse razzrepa se poceni je. Probaj pa napisi izkusnje.
Phoebus ::
OK, ena varjanta je U odtok, druga varjanta, kot so jo nardili pri nas, pa je nek člen z "ventilom". Inštalater mi je razlagal da je noter v členu neka kuglica deluje kot ventil in takrat ko tečejo zadeve ven odpre pod težo odtočne vode, potem pa se avtomatsko zapre in zato ne smrdi nič.
boych ::
jaz sem mel isti problem, ko sem se preselil. vsako jutro je smrdelo v kopalnici kot dihur. pa sem potem ugotovil, da je bil sifon narobe sestavljen in voda ni zadihtala luknje.
razmontiraj sifon pa boš videl...
razmontiraj sifon pa boš videl...
Dr.S ::
ja ja to smo pa mi športniki,
seveda je bil odtok - sifon speljan brez U kolena (ni čepa z vodo) = SMRAD
POPRAVIL IN DELA!
Glede COCA-COLA-e pa še testiram!
:-)
seveda je bil odtok - sifon speljan brez U kolena (ni čepa z vodo) = SMRAD
POPRAVIL IN DELA!
Glede COCA-COLA-e pa še testiram!
:-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopalnica tus sestavljen iz stekla in brez banje samo odtok v tlehOddelek: Loža | 9370 (676) | PINki |
» | Kako odmašiti cev v kopalnici (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35273 (2662) | zee |
» | Odvod kondenza-klimaOddelek: Loža | 6405 (5538) | Reaper |
» | Preko klime udarila vodaOddelek: Loža | 4013 (3433) | Spajky |
» | cudne muheOddelek: Loža | 7464 (6197) | Arto |