Forum » Pomoč in nasveti » tv genij in xp
tv genij in xp
porki ::
dobil sem tv genij zoltrixovo tv kartica z radjem. problem pa je naslednji.
Xp mi zaznajo novo strojno opremo. dam preklici in instaliram nove gonilnike iz neta. pobrise vse stare drajverje in reboota pc. težava je pa tu. ko bi mogl zacet nalagat stvari mi nic ne naloži ampak mi po 4 minutah pove da tv kartice ni mogoce inštalirat. se vedno mi pa xpji najdejo novo strojno opremo. ko dam preklici mi v device managerju napise ? pri other device za multimedija controler in multimedija video controler. kaj mi je storiti. kje bi dobil drajverje za to. jst jih ne najdem na netu ker je vse v .exeju.
ZBLEDL SE MI BO
POMOČ
Xp mi zaznajo novo strojno opremo. dam preklici in instaliram nove gonilnike iz neta. pobrise vse stare drajverje in reboota pc. težava je pa tu. ko bi mogl zacet nalagat stvari mi nic ne naloži ampak mi po 4 minutah pove da tv kartice ni mogoce inštalirat. se vedno mi pa xpji najdejo novo strojno opremo. ko dam preklici mi v device managerju napise ? pri other device za multimedija controler in multimedija video controler. kaj mi je storiti. kje bi dobil drajverje za to. jst jih ne najdem na netu ker je vse v .exeju.
ZBLEDL SE MI BO
POMOČ
Skrat ::
Kaj pa ce bi pustil XPjem, da nalozijo, kar ze hocjo nalozit, brez da bi prekinjal avtomatsko nalaganje gonilnikov?
Ko bos imel enkrat nalozene jih pa lahko poskusis nadgraditi.
Ko bos imel enkrat nalozene jih pa lahko poskusis nadgraditi.
Free software is a matter of liberty, not price.
porki ::
zdej sem to nekak zrihto vendar ne uporabljam zoltixov softver ampak dscaler. Sedaj me pa zanima naslednje:
1. ali lahko dela daljinec na dscelerju
2. ali je normalno da slika ni čista-kot na televiziji
Prosim za pomoč in nasvete
1. ali lahko dela daljinec na dscelerju
2. ali je normalno da slika ni čista-kot na televiziji
Prosim za pomoč in nasvete
TylerDurden ::
Jaz imam enako kombinacijo, po dveh letih ti lahko rečem, da pozabi na daljinca, slika pa je recime temu čista, upam da imaš kabelsko televizijo. Ni pa enako ostra kot na TV, ker ima le ta veliko slabšo sliko in skrije anomalije.
Let\'s make some soap ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2488 (2065) | |ke |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7171 (5107) | maxy |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1569 (1355) | polde66 |
» | Zoltrix genie TV pro + Win XP :(Oddelek: Zvok in slika | 1705 (1523) | mare_ |