Forum » Strojna oprema » Kuko uštimat ata 100
Kuko uštimat ata 100
PRiMoZ- ::
Okej mam plato abit kt7a in ibm disk, 13.5 GB 7.200rpm, sedaj me pa zanima, kje lahko uklopim ata 100, ko vklopim računalnik mi piše da morem imet nek drug kabel. a mi lahko kdo bol podrobno razloži
Matek ::
Ja, veš pa priklopit ga je tud treba. V disk in v matično.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Siluro ::
A ga zraven nisi dobil? Ker v kompletu mora biti kabel 80 žilni zraven.Če ga nisi dobil pojdi do prodajalca, da ti ga takoj da in se ti opraviči!
Howg govoril sem!
Paramedic ::
Pa prav more bit zasukan. Ne, ne mislim une pine, ker itak ne gre drugač. Mislim po dolžini. Črn priključek mora biti v disk, barven pa v matično! Js sm obratno pa je sam na ata33 delu. Pa sej sem v eni uri pogruntu foro .
End transmission.
PRiMoZ- ::
Zgleda da res, sem šel sedaj navodila gledat, pa lepo piše plavo na mama plato. Me je zdej prav sram da sm vprašu sploh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako namestiti pATA poleg sATA trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (887) | Malcolm_Y |
» | Težave pri kopiranju z diska na diskOddelek: Strojna oprema | 1021 (929) | HudPes |
» | pri okroglem IDE kablu je disk glasnejšiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1754 (1519) | Pudding |
» | Hudi problemi z diskom v WinXPOddelek: Strojna oprema | 1221 (1081) | morphling1 |
» | Ide kabliOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1238 (919) | McHusch |