Forum » Problemi človeštva » Delovna inspekcija
Delovna inspekcija
swar ::
Zivjo!
Zdej ze eno uro iscem kak page ali pa vsaj kaksno koristno informacijo o delovni inspekciji.Namrec moram prijaviti svojega bivsega delodajalca pa se mi tud sanja ne kam moram it,poklicat,...
Hvala za pomoc vsakemu ki bo podal kak koristen odgovor.
Zdej ze eno uro iscem kak page ali pa vsaj kaksno koristno informacijo o delovni inspekciji.Namrec moram prijaviti svojega bivsega delodajalca pa se mi tud sanja ne kam moram it,poklicat,...
Hvala za pomoc vsakemu ki bo podal kak koristen odgovor.
Slowenc ::
Inšpektorat RS za delo na podlagi Zakona o inšpekciji dela (Uradni list RS, št. 38/94, 32/ 97, 36/00) opravlja nadzor nad izvajanjem zakonov, drugih predpisov, kolektivnih pogodb in splošnih aktov, ki urejajo delovna razmerja, plače in druge prejemke iz delovnega razmerja, zaposlovanje delavcev doma in v tujini, sodelovanje delavcev pri upravljanju, stavke ter varnost delavcev pri delu.
Se mi zdi da bo kar pravi naslov zate.
Se mi zdi da bo kar pravi naslov zate.
Skiny gate.
MadMicka ::
swar in kaj točno bi prijavil na inšpekcijo? Problem z inšpektorji je v tem, da jih je zelo malo in potem če se le da, zadeve pospravijo za vedno v predal...
LotoZgubitek ::
Obstaja ena tel.št.na katero lahko anonimno sporočiš težavo,sem tudi sam imel ta problem in morem reči,da so v mojem primeru z delovne inšpekcije v roku nekaj dni reagirali in bivšega delodajalca malo finančno olupali.Telefonsko pa poišči v imeniku!
Ne,ne,ne...vode ne pijem jaz...rabi jo računalnik...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OdpovedOddelek: Loža | 5031 (2344) | Ziga Dolhar |
» | OdpravninaOddelek: Loža | 6809 (3487) | MadMicka |
» | Problem pri delodajalcu - dopustOddelek: Loža | 9336 (1887) | AndrejO |
» | Kaj če ''tolčem plave'' (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21495 (19173) | Invictus |
» | Delodajalec: nekorekten odnosOddelek: Loža | 2651 (1593) | IceIceBaby |