Forum » Kaj kupiti » Kasetni adaptor
Kasetni adaptor
puntar ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali ima kdo izkušnje s kasetnimi adaptorji, katere sedaj ponujajo različne "tehnične" trgovine ( primer: na bolhi , pa tudi v Mercatorju jih imajo).
Zanima me, ali to sploh funkcionira in če, kakšna je kvaliteta zvoka? Ali je vredno svojega denarja (cca 3kSIT) ali je to popoln nateg?
Hvala in LP
Miha
Zanima me ali ima kdo izkušnje s kasetnimi adaptorji, katere sedaj ponujajo različne "tehnične" trgovine ( primer: na bolhi , pa tudi v Mercatorju jih imajo).
Zanima me, ali to sploh funkcionira in če, kakšna je kvaliteta zvoka? Ali je vredno svojega denarja (cca 3kSIT) ali je to popoln nateg?
Hvala in LP
Miha
Dr_M ::
stvar dela. kvaliteta...tko tko...recimo kot ena zelo dobro posneta kaseta
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ghostkop ::
jst sm ga dubu zravn enga krš mp3 playerja in mi stvar ne dela. Kot sem prebrau v starejših temah ne dela ker naj bi biu radio novejši in ne zazna trakca. Ima kdo kakšno rešitev?
frenk ::
kolega ma to pa prav da mu res dobr dela...tko kot je že Dr_M reku kot res dobra kaseta...pa prav da nobenga šuma ni ki je pri kasetah zaradi motorčka, ki vrti kaseto...jest sicer ne vem kako to zgleda, ker kasete nism poslušal že vsaj nekaj let
iskra ::
Jst sm ga kupu pred ene tremi leti in je delal samo na enem radiu. Na par starejših je metalo kaseto ven, na novejših pa mi je napisalo da ni kasete al pa kak error al kej takega Morš probat in povprašat.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
misso ::
Meni je tud metalo kaseto vn pol sem pa en kolešček (majhen se trenutno nespomnim če koga zanima bom pogledal) mi pa ni več metalo vn kaseti in je lepo igral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitna hitrost zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 4325 (3029) | XLapse |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4027 (3556) | Hayabusa |
» | Kdo to ima?Oddelek: Kaj kupiti | 1707 (1023) | IceIceBaby |
» | kateri avtoradio z mp3Oddelek: Na cesti | 2000 (1762) | _Dejan_ |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4637 (4009) | Klemenn |