Forum » Zvok in slika » ::.. WinAmp ..::
::.. WinAmp ..::
glavic ::
nasdlenje mi je delalo boljse na 2x slabsem rac. in tud dela na 3x slabsih rac. hitreje.
odprem new list in dam add dir (pac odprem dir z vec komadi ali pa tko posebi vec komadov)
uglavnem ko jih vrze v playlisto jih pol prepoznava (uni k majo tage pac napise, drugi k ne pa jim samo .mp3 kocnico zbrise in pokaze cas)
no tukaj je problem to dela 1s en komad. ko se mel P3 450 mi je stvar cel vidni del playlista TAKOJ zlovdal ????
kwa bi to blo ?
odprem new list in dam add dir (pac odprem dir z vec komadi ali pa tko posebi vec komadov)
uglavnem ko jih vrze v playlisto jih pol prepoznava (uni k majo tage pac napise, drugi k ne pa jim samo .mp3 kocnico zbrise in pokaze cas)
no tukaj je problem to dela 1s en komad. ko se mel P3 450 mi je stvar cel vidni del playlista TAKOJ zlovdal ????
kwa bi to blo ?
Musselli bizi
ferjan ::
pojdi pod "preferences" in nato pod "options" ter na vrhu označi Read titles on: Load.
Tako to bi bilo to.
Tako to bi bilo to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2813 (353) | Mare2 | |
» | Učinkovito in hitro pomivanje tal, kaj kupiti?Oddelek: Loža | 14615 (13942) | brodul |
» | Streamanje "push" na Samsung smart tv (video) in apple airport express (audio) win XPOddelek: Zvok in slika | 1506 (1319) | jeggybl |
» | 3 TB diski za vogalomOddelek: Novice / Diski | 9692 (8695) | bobo55 |
» | Elvis Jackson - odlicni primorci....Oddelek: Loža | 1584 (1518) | modelizer |