Forum » Operacijski sistemi » Ka je z Windows CD-jem
Ka je z Windows CD-jem
Senzacionale ::
Zivjo!
Mam mali problem.
Na prenosnem racunalniku sem se odlocu ponovno instalirat windowse. Mam original CD win xp in ko hocem instalirat windowse, gre vse ok dokler ne pride do druge stopnje za instalacijo, kjer se skozi vrto okoli napis, more flexible, more..... ne gre pa na zakljucno tocko.
Ka bi to bilo lahko narobe!
Hvala
Mam mali problem.
Na prenosnem racunalniku sem se odlocu ponovno instalirat windowse. Mam original CD win xp in ko hocem instalirat windowse, gre vse ok dokler ne pride do druge stopnje za instalacijo, kjer se skozi vrto okoli napis, more flexible, more..... ne gre pa na zakljucno tocko.
Ka bi to bilo lahko narobe!
Hvala
Senzacionale ::
ja pa se tole, dodal sem sp2 na cd od mojega originalmnega CD-ja sam da sem zdej mogu nardit kopijo mojga originala. Sej to je ok al ne. Gledal sem mal po goglu sam ni nic pametnega kje bi lahko spremenil tisti licenece agreement ki je pred namestitvijo ko mors prtisnt F8, da bi na vrhu dodal with SP2!
Thnx
Thnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7480 (3993) | DarwiN |
» | lsass.exe - errorOddelek: Operacijski sistemi | 1456 (1305) | seatleon |
» | Noče zaznati cele kapacitete diska.Oddelek: Pomoč in nasveti | 939 (939) | Spike Edin |
» | DFI Lanparty UT nF4 ultra-D + Serial Ata = moder ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1199) | iro |
» | napaka memory coudl not be readOddelek: Pomoč in nasveti | 682 (650) | bryden |