» »

Chieftec DA serija !?

Chieftec DA serija !?

Cranchi ::

Lep pozdrav, zanima me ce ima kdo to ohisje ? vidim da je ogromno, vendar notri imam namen spraviti celotno vodno hlajenje + ladin radiator..

cene se mi ne zdi pretirana za tako ohisje..

hvala za kake nasvete in pokomentirajte mojo odlocitev, ju3 uglevnem kupim ohisje lahko pa tudi kako drugo zadevo..
Get a Macintosh!

ali bi raje serijo BX pa, cenejsi je pa za 2k...
Get a Macintosh!

zraven cifteka imam namen kupiti se LC Power LC6550 550W (1x120mm)

kaj pravite na ta napajalnik je vreden svojega denarja, je dober napajalnik ? je tisti 550 W realnih ?
Get a Macintosh!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cranchi ()

MI5Ek- ::

Tudi jaz imam v namenu nabavit neko podobno ohišje v katerega bi spravil komplet vodno z ladinim radiatorjem. Mene še zanima, če je pri BX seriji chifteka potrebno odstrant box a disketnik ali lahko ostane? Gledal sem še pa tudi Antec PlusView 1000 AMG, kako je pa pri tem ohišju a lahko ostane disketnik ali ne v ohišju?

Karaya 52 ::

Js sem kupil BX in sem zelo zadovoljen. Zelo kompaktno ohišje, zraven pa dobite še veliko vijakov, za rezervo. Kar se tiče onih kletk. Jaz DG serije nisem imel, ampak nosilce za kletke se ne da dol odšraufat, jaz sem one "klamfe" dol s fleksom odrezal. Lahk pa jih potem nazaj date, sam morte uporabit vijake. Kupite, ne bo vam žal.

humanoid ::

Jaz sem novi lastnik DA-01BL-D in je suuuper. Kupil sem ga pri JAE za 20k SIT, brez napajalnika. Jaz ga priporočam, meni je zelo dobro.

MI5Ek- ::

@Master D.: A maš ti ladin radiator v ohišju (BX) ? Namreč zanima tisto, če je zaradi namestive radiatorja potrebno odstranit kletke?

Tiste kletke je treba odstranit če hočeš noter spravit hladilnik. Kletke + vodno hlajenje ne gre skupi. Pa saj jih sploh ne rabiš. Drugače pa mi je DG serija že grda, ima jo vsak drugi.

VASkO ::

kaj niso ti chiefteki od znotraj itak vsi enaki? le maske so razlicne

Recimo.

pingec ::

jest mam tud enga big tower se mi zdi BX al DX pa me moti : 1 da ne morem osravfat stranice z mama plato in 2. da je treba ne chieftek napajalx obrnt na glavo, sicer naj bi se zadjo stranico dalo obrnit tut na glavo sam so lukne tok slabo zavrtane da ko obrnem na glavo sfalijo za vec kot CM

LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

jst bom kupil DA + LC 550 W upam da mi nebos zal..

ladin radiator pa dobim v torek.
Get a Macintosh!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
46570368 (38437) lufy
»

radiator za vodno hlajenje

71270 (1217) PrimozR
»

Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
534122 (3353) no-limits
»

SketchUp 3 - CubeCase design

262000 (1786) kuglvinkl
»

Kam postaviti radiator za vodno

221756 (1357) njok

Več podobnih tem