Forum » Pomoč in nasveti » grafična problem?
grafična problem?
Neon87 ::
Pozdravljeni!
Pri enih par igrah, ki sem jih naložu v zadnjem času (Far Cry, Nba 2004, Gta VC) nekaj ni vredu. Ko igro poženem je ok, ko pa dam start game pa je tema. :( Slika se ne pokaže, kot da ne bi bilo grafike. Pa me zanima, če je kaj narobe z grafično ali pa je lahko tudi kaj drugega?!
Mam grafično Gainward GEforce 5600 256MB.
Prosim za odgovore. LP.
Pri enih par igrah, ki sem jih naložu v zadnjem času (Far Cry, Nba 2004, Gta VC) nekaj ni vredu. Ko igro poženem je ok, ko pa dam start game pa je tema. :( Slika se ne pokaže, kot da ne bi bilo grafike. Pa me zanima, če je kaj narobe z grafično ali pa je lahko tudi kaj drugega?!
Mam grafično Gainward GEforce 5600 256MB.
Prosim za odgovore. LP.
Haby ::
A se ti gre slucajno monitor na standby? Meni se zgodi da pozenem igro igram 2 min in potem gre monitor na standby in ne prime nobena druga tipka kot power off Aja graficna je pa radeon 9600pro.
LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sevanje napravOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5852 (4521) | [D]emon |
» | PC vs. TV Elektromagnetna sevanjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3394 (1800) | 737 |
» | Nič vatov za stand-by (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6155 (6155) | bbf |
» | tezave z Radeon 9000proOddelek: Strojna oprema | 1556 (1372) | ali3n |
» | izključiti ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1000) | Loki |