Forum » Pomoč in nasveti » Mreža ne dela
Mreža ne dela
Pro2Type ::
Mam en problem!
Do nedavnega mi je mreža delal zdej pa ne več. Mam WIN xp na 2 pc-jih, pa povsod dela ADSL pa igre delajo prek mreže, pa vsi progiji, sam vidt me ni na mreži!
A lahko kdo pomaga oz ve kaj je narobe!
HVALA
Do nedavnega mi je mreža delal zdej pa ne več. Mam WIN xp na 2 pc-jih, pa povsod dela ADSL pa igre delajo prek mreže, pa vsi progiji, sam vidt me ni na mreži!
A lahko kdo pomaga oz ve kaj je narobe!
HVALA
Pro2Type ::
Mam mape sharane, in imam isto delovno skupino, pa switch mam, do nedavnega je delal poj pa kar ne več! Pa ni blo virusa!
Microsoft ::
V command prompt napis ping 192.168.0.1 (uporab pac IP od tvoje masine). Kaki so rezultati?
V Run... napis \\192.168.0.1.
Da se neki napisem o teh userjih in sheranju. Userji so cisto razlicni, vsi imajo password, guest account je disejblan, na enem PCju ne sheram nobene mape. Samo z zgornjim ukazom lahko vseeno dostopam do njega. OS je WinXP Home.
by Miha
V Run... napis \\192.168.0.1.
Da se neki napisem o teh userjih in sheranju. Userji so cisto razlicni, vsi imajo password, guest account je disejblan, na enem PCju ne sheram nobene mape. Samo z zgornjim ukazom lahko vseeno dostopam do njega. OS je WinXP Home.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežje brez internetaOddelek: Omrežja in internet | 1233 (1057) | boych |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9569 (6505) | bastadu |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3336 (2758) | Pyr0Beast |
» | Vezava 2 računalnikov - winXP + ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1374 (1189) | _HAL_ |
» | mreža xp->win98se ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (819) | matej97 |