Forum » Pomoč in nasveti » HELP dve mrežne..prekinitve
HELP dve mrežne..prekinitve
All ::
stvar je taka ..stoji pa slabo .-))
ena mrežna, ki je okno v svet je neki token ring, ki se ga držijo v firmi, druga pa je realtek ethetnet kartica....laufam najbl simpl proxy kar jih obstaja...neki časa je use špilal..pol so pa na firmi neki preštimaval (ne me prašat kaj)..in od takrat mi net in mreža na obeh mašinah prekinjata (dve minute dela, minuto ne).Če onemogočim ethetnet, dela na primarni mašini use brez problema.Posodobu sm tut gonilnike od realteka pa ni nič bolje.
Je že meu kdo podobn primer...pa če ma rešitev?
ena mrežna, ki je okno v svet je neki token ring, ki se ga držijo v firmi, druga pa je realtek ethetnet kartica....laufam najbl simpl proxy kar jih obstaja...neki časa je use špilal..pol so pa na firmi neki preštimaval (ne me prašat kaj)..in od takrat mi net in mreža na obeh mašinah prekinjata (dve minute dela, minuto ne).Če onemogočim ethetnet, dela na primarni mašini use brez problema.Posodobu sm tut gonilnike od realteka pa ni nič bolje.
Je že meu kdo podobn primer...pa če ma rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjeni podatki pri kopiranju čez mrežoOddelek: Pomoč in nasveti | 4999 (3605) | MrStein |
» | PC - ni zvoka (zvok je "izginil")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1417) | satfinder |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5904 (4223) | gasos |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1835 (1367) | polde66 |
» | LAN problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1677) | kockish |