Forum » Igre » Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City
BOCo. ::
ali veste za strani v katerih si lahko downloadate avte... kot so naprimer ferrari, mercedes in podobni... in druge ˝firme˝?????
Lahko pritisneš na Gamino... ali pa na vpiši gta3.gamino.de ... lažje je, da kar pritisneš Jani....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BOCo. ()
Če ima kdo probleme... z gta vice city ali katerim drugim gtajem... , naj mi kar napiše svoj problem....
mertak ::
ja boštjan !Are you joking???Zakaj ne barantaš????
jaz mam velke probleme z gta-ji(vice city), vejst šteka nucam rame.
jaz mam velke probleme z gta-ji(vice city), vejst šteka nucam rame.
PJani ::
Jst sm zamenjal skraj vse vozila v gta:vc-ju pa tudi otoke sem temeljito spremenil da so po obliki drugačni
mertak ::
You idiot!!!!Are you joking? Kak si? Kupim rame.Končal sem Call of Duty
Zdaj pa bom začel igrat Medal of Honor.OK!
Zdaj pa bom začel igrat Medal of Honor.OK!
dejomar ::
rabim pomoč
ne vem kaj morem sedaj naredit
vse misije z črkami sem rešil tudi kupil sem tiste hiše in rešil the movies, kauffman cab, tisto diskoteko pralnico denarja, prodajalno avtomobilov.
na mapi mi ne kaže več nobenih misij
kam zdaj?
ne vem kaj morem sedaj naredit
vse misije z črkami sem rešil tudi kupil sem tiste hiše in rešil the movies, kauffman cab, tisto diskoteko pralnico denarja, prodajalno avtomobilov.
na mapi mi ne kaže več nobenih misij
kam zdaj?
na gta3.gamino.de poišči med tools (se mi zdi) program GTA Mod installer... če ne pa mi pošlji tvoj email in jaz ti bom poslal program po pošti....
Gizmo_X ::
Če se prav spomnim(čeprav zelo težko ) sem bral o novi verziji MTA(MTAVC?) ali o nekem dodatku, ki bo omogočil še promet v MTA. Sicer ne vem, če bodo ravno ljudje na pločnikih, ampak vozila pa mora nekdo voziti?
Kupite si PC Format z DVDjem in notri bote našli dodatek za vice city, v katerem se boste lahko zapeljali preko Liberty City-ja (mesto iz GTA3)!!!!!!!!!!!!!
No pa jaz sem to slučajno videl v PCF-u... tak da ne bo pomote!!! na netu pa nisem iskal!!!
KAMERMAN ::
Kako lahk jst zalaufam stvari k sm jih downloadu za vc
I AM TOO STUPID TO BE STUPID SO I AM CLEVER
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50871 (15474) | Heavy |
» | GTA3Oddelek: Igre | 1246 (1128) | dejanx |
» | Prve slike GTA: San Andreas (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10437 (6696) | BaRtMaN |
» | Server za LANpartyOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (781) | Boki_ |
» | Novi avti za GTA3Oddelek: Igre | 1227 (890) | the_unborn |