Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodni blok za GF 5900-kje?
Vodni blok za GF 5900-kje?
MrGTO ::
Ziv!
Torej iscem nekoga ki bi mi naredil vodni blok za gf 5900. Mislim pa takega da bo pokrival tudi rame. Vem da je nekdo na tem forumu enkrat dal oglas da izdeluje vodne bloke poljubnih oblik, samo te teme nisem zasledil vec. Upam da so tudi taksni na tem forumu
Lp, Blaž
Torej iscem nekoga ki bi mi naredil vodni blok za gf 5900. Mislim pa takega da bo pokrival tudi rame. Vem da je nekdo na tem forumu enkrat dal oglas da izdeluje vodne bloke poljubnih oblik, samo te teme nisem zasledil vec. Upam da so tudi taksni na tem forumu
Lp, Blaž
Jackal ::
Pred časom sem se jaz spravil delat (in tudi naredil) blok za FX5900XT, samo je bil takšen, da je pokril samo jedro. Ti verjetno hočeš blok za normalno FX 5900.
Je pa prvi pogoj za tak blok, da imaš izmerjeno celo kartico zelo natančno (luknje, višine elementov, itd...). Šele potem se lahko začne izdelava bloka.
Če se ne motim, ima ta kartica ram samo na eni strani, tako da ni potrebe po dveh blokih v sendviču, kot je pri radeonih... če pa se slučajno motim, se pa vsa zadeva zelo neprijetno zakomplicira in tudi podraži.
V vsakem primeru ne pričakuj, da bo takšen blok poceni... ne glede na to od koga ga kupiš.
Je pa prvi pogoj za tak blok, da imaš izmerjeno celo kartico zelo natančno (luknje, višine elementov, itd...). Šele potem se lahko začne izdelava bloka.
Če se ne motim, ima ta kartica ram samo na eni strani, tako da ni potrebe po dveh blokih v sendviču, kot je pri radeonih... če pa se slučajno motim, se pa vsa zadeva zelo neprijetno zakomplicira in tudi podraži.
V vsakem primeru ne pričakuj, da bo takšen blok poceni... ne glede na to od koga ga kupiš.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Cranchi ::
ker je ravno taka tema, bi pa se jaz uprasal kje dobiti blok za Abit Siluro OTES Ti 4200 zelo mocno dvomim da pase gor obicajen, ker to je otes izvedba (zver cez 2 slota) in pomojem na pasejo luknje.. ?
Get a Macintosh!
Eddy ::
Ja tale kartice je pa res eksota...
Mislim da nima razmak med luknjami 60/50 mm kot ostali GF.
Če lako pomeriš, pomeri pribljižno razdaljo med luknjami.
Mislim da nima razmak med luknjami 60/50 mm kot ostali GF.
Če lako pomeriš, pomeri pribljižno razdaljo med luknjami.
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA-FullCover (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5500 (3754) | MEDENA |
» | Kje pri nas do vodnih blokov za Xein procesorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1853 (1529) | tiborrr |
» | vodni blok za radeona (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6074 (4484) | Jackal |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8110 (6370) | DjTonic |
» | Vodni bloki na voljo (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6253 (3974) | Fury |