Forum » Pomoč in nasveti » Na rač. sploh nimam uploada!
Na rač. sploh nimam uploada!
OldSkul ::
Mislim WTF!Imam prenosnik in navaden rač.Na prenosniku nimam uploada zato mi vse šteka, tako e-mail kot internet itd.
Na rač. pa imam normalen upload, imam pa ADSL.
Kako je to mogoče, sem kaj zbrisal takega.Virusa nimam prav tako sem zbrisal vse spyware zadeve.Nekaj mora biti v nastavitvah pa ne vem kaj.Imam pa Callisto modem, sicer sem nekaj štimal router toda vse sem pobrisal tako, da to nebi smel biti problem saj na zgornjem rač. dela vse normalno.
Na rač. pa imam normalen upload, imam pa ADSL.
Kako je to mogoče, sem kaj zbrisal takega.Virusa nimam prav tako sem zbrisal vse spyware zadeve.Nekaj mora biti v nastavitvah pa ne vem kaj.Imam pa Callisto modem, sicer sem nekaj štimal router toda vse sem pobrisal tako, da to nebi smel biti problem saj na zgornjem rač. dela vse normalno.
- spremenil: OldSkul ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z igro LOL-League of LegendsOddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1157) | caribbean |
» | Wlan ključek + prenosnik problem?Oddelek: Omrežja in internet | 1222 (1155) | drejc87 |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5317 (4568) | tictac |
» | utorrentOddelek: Pomoč in nasveti | 5194 (4662) | Gregor P |
» | Kaksna je Vasa solidarnost pri izmenjavi datotek ?Oddelek: Omrežja in internet | 1731 (966) | Hux |