» »

Težave z W-Lanom

Težave z W-Lanom

RacMan007 ::

Težava je sledeča: imam Hp-jev Omnibook 500 z vgrajeno Actiontec PRISM Integrated (USB) 802.11b Wireless LAN kartico. In glej ga zlomka. ta k...c od kartice ima Prism čip, ki ne prenaša NetStumblerja. Ta namreč v spodnji vrstici non stop trdi, da ni ustrezne kartice.
Ko sem naložil gonilnike od HP-ja stvar deluje, če lahko tako rečem. Kolega me zazna, lahko dostopa do mene, jaz do njega pa ne. Isto z njegovim ruterjem. Kar je še večji fak, original podpora od HP-ja je en k..c in programček ki je zraven ne dela čist nič. Kaže že da dela, sam ne skenira okolja. Ker če bi ga, pol bi najdlo kolegov laptop ob mojem. Aja, IP in ostalo je naštimano, ker kolega "obvlada" malo več kot jaz W-lan zadevo, ampak je tudi on po nekaj urah zaje....nja obupal. Zato sem se obrnil kar sem. A ima kdo kako realno izkušnjo s takšno kartico (actiontec ali vsaj samo Prism čipom)? Kateri program bo deloval?

Matri[X] ::

Poskusi z linuxom. Mogoce bos imel tam vec srece. Samo za informacijo: na linuxu obstaja podoben program netstumblerju - kismet.

Sadida ::

Mam router in oddajnik, brezžično povezavo. Učer mi je začel nagajt. Usake 5 minut vn vrže. PA če več stvari naenkrat delam pa sploh. Help;(

pujsek_ ::

Proizvajalec, postavitev, nastavitve, prepreke...?
Welcome shop.wlan-sat portal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odkrivanje brezžične mreže ki ne oddaja SSID

Oddelek: Programska oprema
91906 (1452) urbi
»

Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300

Oddelek: Operacijski sistemi
458655 (5104) d4rko
»

Wlan program...

Oddelek: Programska oprema
51044 (962) bili_39
»

Sheranje interneta preko WLAN povezave?

Oddelek: Omrežja in internet
192516 (2279) ABX
»

Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?

Oddelek: Pomoč in nasveti
281926 (1576) AngelOfDeath

Več podobnih tem