Forum » Pomoč in nasveti » VPN server
VPN server
Death Paladin ::
A mogoce kdo ve, kako bi gostil vec racunalnikov hkrati, ce sem VPN server. Namrec naenkrat je lahko povezan samo en CLIENT. Prosim za nasvete, ce je ze kdo mel izkusnje s tem
hruske ::
Z dvema vrsticama nisi ravno zgovoren. Kaj ko bi kaj več napisal, če sploh veš. Po tem kar ti zdej pravis, bi lahko imel crossover ethernet povezavo med samo dvema racunalima in bi se potem cudil zakaj se ne more se kdo povezat. Če pa ne veš ...
Glej! Stvar je da mam ADSL. In rad bi da se bi lahko preko INTERNETA (ne ETHERNETA) na mene povezalo vec clientov NAENKRAT. In stvar je v tem, da ko se en klient poveze na mene, potem drugemu javi da je conection ze zasedena. A lahko gostim vec CLIENTOV preko Interneta istocasno ? Mislim da bi VPN server to moral podpirat. Se opravicujem za nenatance informacije, ki sem jih podal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Death Paladin ()
Mercier ::
>Se opravicujem za nenatance informacije, ki sem jih podal
Mah, ne se opravičevat, povej že enkrat kaj maš za eno robo tam. Ne pusti, da bomo vlekli s tebe. Kakšen je OS na računalniku, koliko ima rama, imaš kaj mrežnih na tem čudu, je priključeno na internet direktno, imaš kakšen usmerjevalnik vmes in kateri...
Mah, ne se opravičevat, povej že enkrat kaj maš za eno robo tam. Ne pusti, da bomo vlekli s tebe. Kakšen je OS na računalniku, koliko ima rama, imaš kaj mrežnih na tem čudu, je priključeno na internet direktno, imaš kakšen usmerjevalnik vmes in kateri...
Ok stvar je naslednja: OS: Win XP, CPU: AMD XP 1600+, EPOX 8RDA+ Rev: 2.1. Med mrezno pa Catalysto821 je SWITCH. Rad bi ustvaril kao virtualen LAN preko interneta.
Jaz bi bil server. Stvar lepo deluje preko VPN, dokler se mi conecta samo en client. Ko pa se mi poskusi se en hkrati, mu pa napise da ne more vzpostavit povezave. Sumim da mogoce nisem Incoming Conections prav nastavu. Ve kdo ?
Jaz bi bil server. Stvar lepo deluje preko VPN, dokler se mi conecta samo en client. Ko pa se mi poskusi se en hkrati, mu pa napise da ne more vzpostavit povezave. Sumim da mogoce nisem Incoming Conections prav nastavu. Ve kdo ?
arch5 ::
na temle linku je opisano kako WinXP nastaviš kot vpn server ( link). kakšen error message dobi drugi klient ki se želi povezati.
Smaug ::
Mislim, da rabiš za več povezav win2000 ali 2003 server. Win2k in Xp podpirajo samo eno VPN povezavo naenkrat.
True Multitasking = 3 PCs and a chair with wheels!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9852 (6748) | čuhalev |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4168 (3496) | trnvpeti |
» | Vmware ESXI pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3667 (3079) | Adminer |
» | Openvpn (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 14561 (6128) | Blisk |
» | LAN preko kabelskega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1444 (1244) | CaqKa |