Forum » Hlajenje in modifikacije » Pumpa za vodno hlajenje?
Pumpa za vodno hlajenje?
Geo ::
OK, tk je js rabim eno pumpo za hlajenje in en radiator od kakega avta!
Mene zanima kolk litrov ne uro mora pretocit crpalka , in ce bi mel kdo kak odvec vredu radiator od avta bi me zanimalo zanj dam 5k.
peter_atanackov@email.si
Mene zanima kolk litrov ne uro mora pretocit crpalka , in ce bi mel kdo kak odvec vredu radiator od avta bi me zanimalo zanj dam 5k.
peter_atanackov@email.si
Dejancek ::
Več kot pretoči, bolje ja a ne
Uzami Hydor L30 in ti nikol ne bo žal....
Za radiator, pa svojo ritko spravi do Avto odpada in ga dobiš za 1-2 k sit
Upam da ti nebo pretežko
P.S. : Takih tem je blo že malo morje, ampak ker je razvidno da si novi naj ti bo
Uzami Hydor L30 in ti nikol ne bo žal....
Za radiator, pa svojo ritko spravi do Avto odpada in ga dobiš za 1-2 k sit
Upam da ti nebo pretežko
P.S. : Takih tem je blo že malo morje, ampak ker je razvidno da si novi naj ti bo
DejaVu ::
na avto odpadu isci za ladin kiler. ce ti recejo cena 4k, jim reci: ne to je pa predrago, grem drugam, pa ti ga bojo dali za 3k.
potem, ce ne najdes lade: isci kaksen drug bakreni kiler (od opla recimo), drugace pa je tudi od kakega yugota ok. pozor: ne jemlji kilerjev, ki majo lamele ful na gosto, ker bos mel slab pretok zraka skozi.
potem, ce ne najdes lade: isci kaksen drug bakreni kiler (od opla recimo), drugace pa je tudi od kakega yugota ok. pozor: ne jemlji kilerjev, ki majo lamele ful na gosto, ker bos mel slab pretok zraka skozi.
Geo ::
Aha, pol najboljsi radiatorji so od lade in yugota?
Aja js bi mel lepga, pa pp moznosi majhbega midi tower...
Aja js bi mel lepga, pa pp moznosi majhbega midi tower...
mah, jaz ga mam kr gor na strehi ohisja, tak da. rabis samo toplotno lepilo, pa ga zalepis gor in to je to ;)
hlajenje je veliko boljse, sicer pa tvoj pc pol zgleda kot kaksen kemijski laboratorij.
hlajenje je veliko boljse, sicer pa tvoj pc pol zgleda kot kaksen kemijski laboratorij.
Eddy ::
Hm... mislim, da bi lahko tukajle kolega GUFY kaj dodal, saj če se ne motim mi je rekel, da tudi 1°C ni pridobil z ladinim radiatorjem, ko je prej imel od Yugota...
Tko da si je za zamisliti, ko toliko išete ladice...
Tko da si je za zamisliti, ko toliko išete ladice...
www.ekwaterblocks.com
ja, to je tudi res. prej sem mel nekega audija, pa mam zaj samo kaksno 1 C manj, sicer pa za 100mhz vec navitega.
aja pa eddy thx, tvoj blok rox ;>
aja pa eddy thx, tvoj blok rox ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti big-ass satje za vodno hlajenje ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7494 (6597) | gorjanc |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70313 (38382) | lufy |
» | sam bi naredil radiator ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2406 (1946) | Karaya 52 |
» | Nakup radiatorja za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1841 (1630) | mloncar |
» | Kam postaviti radiator za vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1752 (1353) | njok |