Forum » Hlajenje in modifikacije » klimax
klimax
DjTonic ::
Nevem kakšne nastavitve si uporabil v driverjih, vendar bi še lahko par točk več dobil. Sicer pa dobra modifikacija s klimo . Plato si tudi kaj modificiral?
Strijc ::
Na tipkovnici maš tipko PRINT SCREEN!!!!! Bo bolje kot pa da ekran z digitalcem slikaš..... to se ponavadi dela takrat ko comp zmrzne
Nejc Pintar ::
offtopic:ampak maš pa dobr osvežvanje ni nobenih črt čez ekran
ontopic:dost uredu, se ti zunej kište kj kondenz nabira?
ontopic:dost uredu, se ti zunej kište kj kondenz nabira?
Lahko je biti prvi, če si edini!
burkiburke ::
ja strijc, poznam tipko print screen .
Ohišje je s zunanje strani bilo ledeno, ampak nisem videl da bi se kondenz nabiral.
Ohišje je s zunanje strani bilo ledeno, ampak nisem videl da bi se kondenz nabiral.
GUFY ::
To pa res ni nevem kako dober rezultat. Z mojim sistemom dobim 7000 pik v 3D marku brez kakšnih extremno nizkih temperatur.
Pa si imel inštalirane prave detonatorje, saj je lahko tudi to krivo za "nizek" rezultat.
Pa si imel inštalirane prave detonatorje, saj je lahko tudi to krivo za "nizek" rezultat.
burkiburke ::
ja, se strinjam Gufy. Še nisem pogruntal kaj me tako presneto bremza. Probal sem že dosti gonilnikov ampak zaenkrat ni šlo več. Največ dobim s StarStorm 53.03B. Kaj pa ti / vi?
Boki_ ::
AnfrA, lah bi kar luknjo spodi naredu v ohišju, pa postavu ga na klimo, pa bi hladilo od odspodaj gor.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PadSurfers za MX510/IcematOddelek: Kaj kupiti | 1125 (1017) | GrimReaper |
» | hrupno, hrupnije, 2x Delta 120 :-DOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2047 (1264) | tiborrr |
» | iscem zelo LEP racunalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3475 (2030) | Bethrezen |
» | TEMPERATURA GRAFIČNEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1237 (942) | burkiburke |
» | Hladilnik za chipset maticne? Kateri?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1356 (1013) | sash |