Forum » Loža » Stari papir!
Stari papir!
kocba ::
HI!
Zanima me ce kdo ve kje odkupujejo stari papir....namrec se nam je na podstresju nabrala cela gora papirja....pa bi se rad malo zasluzil...ce je sploh se kaj vreden stari papir.
hvala
lp
Zanima me ce kdo ve kje odkupujejo stari papir....namrec se nam je na podstresju nabrala cela gora papirja....pa bi se rad malo zasluzil...ce je sploh se kaj vreden stari papir.
hvala
lp
iration ::
Zaslužu ne boš nič, tako da kar v kontenjer za star papir vrž. Če ga je pa preveč pa na Papirservis z njim (v Mostah, nasprot pizzerije Pinki). Če ga bojo vzel, ker zadnje čase bolj redko jemljejo surovine, ki ne onesnažujejo okolja
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
kocba ::
eh....skoda.....jaz pa sem ze mislo kak bom lahko zasluzo za pocitnice :D....namr3ec je res tega prevec....aja pa se zanima me ce bi kdo kupil stare pron revije...namrec tega je tud polno...seiz starih cajtov :)
lp
lp
smilyxx ::
Na moji bivši Oš smo zbirali odpadni papir, lohk da majo kej takega tudi drugje.
Save water.
drink beer.
drink beer.
blblb ::
Naceloma naj bi ti ga odkupili na odpadu vendar ne bos dobil bajnih vsot , bo pa za kaksno pivo ali dve
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blblb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft odprl kodo starih MS-DOS-a in WordaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12173 (8634) | MrStein |
» | Kako zasluziti 200€?Oddelek: Loža | 2519 (1228) | dottor |
» | Nova anketa: (e)knjige? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 20687 (16746) | PNG |
» | kje je fora, da moram ločevat smeti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36101 (32602) | mikic007 |
» | RTV prispevek v primeru TV brez programovOddelek: Loža | 5224 (4186) | Looooooka |