Forum » Loža » Potovanje v USA - Viza?
Potovanje v USA - Viza?
snow ::
Zanima me če je treba za vstop v ZDA/Kanado si uredit kako vizo alpa kaj?
Al je potni list dost?
Al je potni list dost?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Thomas ::
Zaenkrat je dovolj potni list. Kmalu boš pa rabil vizo, če naši ne bodo naredili takih potnih listov, ki vsebujejo biometrične podatke.
Heh, sem dobil vizo še v Jugoslaviji, pa čeprav sem se prepiral z Ameriško konzularno uslužbenko, če je marketing pa propaganda isto. Jest sem trdil da je, ona da ni. Ampak sem vseeno dobil lep štempelj od nje.
Heh, sem dobil vizo še v Jugoslaviji, pa čeprav sem se prepiral z Ameriško konzularno uslužbenko, če je marketing pa propaganda isto. Jest sem trdil da je, ona da ni. Ampak sem vseeno dobil lep štempelj od nje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Aha tnx!
Kaj pa kaj cepit se? :) To ma moja mama neke ideje...
Kaj pa kaj cepit se? :) To ma moja mama neke ideje...
SasoS ::
Zaenkrat ne rabiš nič samo prideš tja...te pa malo potipajo koliko maš denarja s sabo in če nimaš dovolj te zavrnejo. Aja, pa zdaj ene 2 leti je bolje hodit tja obrit pa brez turbanov
BigWhale ::
Na letalu moras dat izjavo, da nisi terorist, da nisi serijski morilec, da se nisi bil zaprt in da nimas namena nikogar ubit...
Nekaj v tem stilu... ... zgleda prav hecno... ;)
PS: Govorilo se je tudi, da te bodo zdaj vprasali, ce jes svinjino... Sporoci! ;)
Nekaj v tem stilu... ... zgleda prav hecno... ;)
PS: Govorilo se je tudi, da te bodo zdaj vprasali, ce jes svinjino... Sporoci! ;)
dr.J ::
> Kaj pa kaj cepit se? :) To ma moja mama neke ideje...
Ni se treba.
V kateri del ZDA greš? Na jugu lahko nabašeš na kakšne čudne komarje; kakšen Autan tam ni odveč.
Sicer bodo pa pobrali o tebi toliko podatkov, da ti bo dalo misliti. Meni se je Amerika prav zaradi tega zagravžala.
Ni se treba.
V kateri del ZDA greš? Na jugu lahko nabašeš na kakšne čudne komarje; kakšen Autan tam ni odveč.
Sicer bodo pa pobrali o tebi toliko podatkov, da ti bo dalo misliti. Meni se je Amerika prav zaradi tega zagravžala.
Matek ::
LOL!
Torej bodo vegetarijanci predstavljali vecjo teroristicno groznjo od tistih, ki jedo meso .
LOL!
Torej bodo vegetarijanci predstavljali vecjo teroristicno groznjo od tistih, ki jedo meso .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Highlag ::
Svinjina
Mislimani ne jedo svinjine. Muslimani so teroristi. Tisti ki ne jedo svinjine so teroristi.
NE mislit, da se strinjam z zgoraj povedanim. Samo po moje je to njihova logika.
Mislimani ne jedo svinjine. Muslimani so teroristi. Tisti ki ne jedo svinjine so teroristi.
NE mislit, da se strinjam z zgoraj povedanim. Samo po moje je to njihova logika.
Never trust a computer you can't throw out a window
undefined ::
> PS: Govorilo se je tudi, da te bodo zdaj vprasali, ce jes svinjino... Sporoci! ;)
Da. Ampak le ponoči, podnevi pa sem poklicni novinar pri Metropolitanskem Časopisu.
Da. Ampak le ponoči, podnevi pa sem poklicni novinar pri Metropolitanskem Časopisu.
Hehe, bom poročal!
Hvala za informacije vsem.
Hvala za informacije vsem.
dinozaver7 ::
Zanima me, kakšen je postopek pridobitve vize za poletno delo v ZDA? Hvala za odgovore!
:P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novozelandski cariniki lahko zahtevajo vaša geslaOddelek: Novice / Zasebnost | 6809 (3836) | poweroff |
» | V potnih listih kmalu tudi prstni odtisiOddelek: Problemi človeštva | 4356 (3342) | Icematxyz |
» | Izvrsten primer "pameti" sistemov samodejne detekcijeOddelek: Novice / Zasebnost | 4274 (3275) | BigWhale |
» | Zdrava prehrana; sadje... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7262 (6000) | sketch |
» | Biometrični potni listi tudi v Sloveniji?Oddelek: Novice / Zasebnost | 6286 (6286) | Thomas |