Forum » Operacijski sistemi » Prilagoditev XP-jev; problemi z ikonami..
Prilagoditev XP-jev; problemi z ikonami..
leppard1 ::
Prebral sem slo-techov str. clanek, in na podlagi le-tega sem saril po registru in spreminjal velikost ikon.
In glej ga zlomka, ko sem dal na koncu nazaj na velikost 32 je ostala mreza od ikon velikosti 128(ikone narazen vec cm)
Hm potem sem moral izklopit avtomatsko poravnavo ikon in zdaj jih moram od casa do casa rocno poravnavat.
Rad bi nazaj stara mrezo za ikone velikosti 32, obnovite winsov mam izklopljeno.
Thnx in advance!
lp
In glej ga zlomka, ko sem dal na koncu nazaj na velikost 32 je ostala mreza od ikon velikosti 128(ikone narazen vec cm)
Hm potem sem moral izklopit avtomatsko poravnavo ikon in zdaj jih moram od casa do casa rocno poravnavat.
Rad bi nazaj stara mrezo za ikone velikosti 32, obnovite winsov mam izklopljeno.
Thnx in advance!
lp
So 80's!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ikone - avtorske praviceOddelek: Programiranje | 2984 (2280) | technolog |
» | Pomoč pri izboru monitorja in resolucijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1750) | GrimReaper |
» | Novi posnetki Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13206 (6139) | CaqKa |
» | "Zamegljena" slika 6600 GT Pci-eOddelek: Strojna oprema | 1160 (1037) | LoneWolf |
» | Vistin Aero ne vpliva na delovanje sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9612 (6136) | Matevžk |