Forum » Operacijski sistemi » Problemi z win Xp
Problemi z win Xp
postar_si ::
Imam en problem in sicer ko štartam win XP, se mi dostikrat na začetku obesijo. In sicer je tako, ko hočem zagnat kakšen program, mal popraska po disku pol pa ne izvede programa. Edina stvar ki dela je explorer in pa start meni. Ko pa nekaj časa pustim pc pri meru se izvedejo vsi programi, ki sem jih hotel izvesti. Dostikrat pa ga moram fizično resitirat, ker drugače se nič ne zgodi. Potem deluje pc normalno. Niti Ctrl+Alt+Del ne dela na začetku.
Hardware, ki ga uporabljam je napisan v podpisu, popravke za winse pa sproti instaliram. Z antivirusom(avg tisti ki je zastonj), sem tudi skeniral, pa ne dobi nič, sem skeniral tudi z enim programom proti trojancem , pa nič ne najde.
Pa še nekaj se je zgodilo, po enem takih zagonov se mi wiamp zapre, takoj ko hočem kakšen komad zaspilat. Sem ga ponovno instaliral, pa dela isto.
Pa še nekaj me zanima, kako je z log datotekami(kam jih windows piše)? Sem probal event viewer zagnat (iz helpa), pa mi javi napako? Kje zaženem event viewer oz. kako deluje?
Prosim pomagajte mi, če je kdo imel že podobne probleme, ker se mi ne da znova nalagat winsow (mam dosti uporabniških programov, pa traja:).
Lep pozdrav, Marjan
Hardware, ki ga uporabljam je napisan v podpisu, popravke za winse pa sproti instaliram. Z antivirusom(avg tisti ki je zastonj), sem tudi skeniral, pa ne dobi nič, sem skeniral tudi z enim programom proti trojancem , pa nič ne najde.
Pa še nekaj se je zgodilo, po enem takih zagonov se mi wiamp zapre, takoj ko hočem kakšen komad zaspilat. Sem ga ponovno instaliral, pa dela isto.
Pa še nekaj me zanima, kako je z log datotekami(kam jih windows piše)? Sem probal event viewer zagnat (iz helpa), pa mi javi napako? Kje zaženem event viewer oz. kako deluje?
Prosim pomagajte mi, če je kdo imel že podobne probleme, ker se mi ne da znova nalagat winsow (mam dosti uporabniških programov, pa traja:).
Lep pozdrav, Marjan
Microsoft ::
V Run... napises eventvwr.msc.
Ali pa Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer.
by Miha
Ali pa Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 753 (665) | lonewolf_ |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3045 (2780) | Tea Time |
» | Ugašanje WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1761 (1135) | bibip |
» | Nenavadna težava: obešanje sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1145) | para! |
» | Problem ob zagonu WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 2454 (2362) | TheJack |