» »

Slika je zvoka ni

Slika je zvoka ni

°X-bajtek° ::

Imam težavo. Dobil sem cd linkin park video (orginal) potem ga pa dam v cd-rom in mi to zadevo naloži. Problem pa je v tem da je slika zelo lepa, zvoka pa ni. Predvaja jo v windows media player. Če gledam spodnji okvirček mi napiše EROR DOWNLOADING CODEK. Saj ima računalnik vse nove codeke. Kaj naj naredim?
;((

glinik ::

Win media player je tudi mene presenetil. Če nima potrebnega kodeka, ga enostavno sam dol z neta potegne. To je genialno. Očitno nimaš vseh kodekov, če ne špila. Naj si win sami potegnejo potrebne kodeke, idealno! Malo počakaš pa že gledaš :D . Lepo balkansko :D :D Imaš mogoče kakšen firewall ali kaj podobnega?

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: glinik ()

freeky ::

Drgač pa GSpot download pa po pravi codec na google.:D

Firewall-a žal nimam.(ali bi ga mogel imeti do bi delalo?) Windows media player pa mi napiše da ne morem download-ati codekov. Ampak codeke imam vse in tudi prenovljene! Ta računalnik je novejši. Prenesel sem ta cd tudi na drug računalnik pa mi napiše isto. EROR DOWNLOADING CODEK in nariše se mi (tam za predvajanje) rumen klicaj !

Firewall-a žal nimam. (Ali bi ga mogel imeti da bo delal?) Codeke imam vse novejše. Če pogledam v spodnji okvirček mi napiše isto -EROR DOWNLOADING CODEK- potem se mi (tam za predvajanje ko vidiš ime datoteke) nariše rumen klicaj. Ta cd sem dal že v druge cd-rome in enako.

CaqKa ::

čisto slučajno veš v katerem formatu je?
si pogledal če na cdju piše bilokje nekaj v stilu "Reqierments:" in potem zraven pišejo določene specifikacije?

če druga ne nam naslov cdja povej.

Naslov tega cd-ja je: Linkin park live in texas. Na cd-ju je 17 skladb video in 12 audio. Je v formatu Divx.

CaqKa ::

si pogledal če na cdju piše bilokje nekaj v stilu "Reqierments:" in potem zraven pišejo določene specifikacije?
pa poglej če je na cdju še slučajno kaj kar moreš inštalirat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kodeki

Oddelek: Zvok in slika
183249 (2268) matmel
»

BsPlayer

Oddelek: Pomoč in nasveti