Forum » Zvok in slika » Pretvorba iz sterea v 5.1 zvok!
Pretvorba iz sterea v 5.1 zvok!
kurilko ::
Pozdravljeni!
Ali je možno pretvoriti stereo zvok v 5.1 zvok. Oz zvok iz analognih posnetkov (VHS kaset in podobno). Če je to možno prosim če napišete kaj vse je potrebno zato in kako to poteka.
Hvala
Ali je možno pretvoriti stereo zvok v 5.1 zvok. Oz zvok iz analognih posnetkov (VHS kaset in podobno). Če je to možno prosim če napišete kaj vse je potrebno zato in kako to poteka.
Hvala
frenk ::
v čisti 5.1 zvok se ne da...lahko samo v 2.1 + zadnji stereo, torej imaš levi in desni kanal, nimaš pa sprednjega in zadnjega...kako se to dela bo pa kdo drug povedal ker jest ne vem
Clone ::
Mislim da se da, programu se reče HeadAc3Ache in sicer moral boš naredit Ogg tam misli mda se nekaj obkljuka, seveda pa to ne bo čisti 5.1 tako kot je napisal Frenk! Izgledalo bo podobno tistemu kar naredi pri CMSS Ceeative Live!, ni 5.1 ampak sliši se vredu, malo visokih tonov da nazadnja 2 iz centra pa se res večinoma sliši le govor, torej to je le ubogi nadomestek
L.p.
L.p.
Sergio ::
Ne da se. Klobase iz dreka NE mores narest, kakrsen koli poizkus delanja 5.1 zvoka ti pa lahko naredi ze vsak 5.1 receiver za 100 jurjev, ki ima virtualno prerazporeditev signala na 6 zvocnikov.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
kurilko ::
Hvala za vaše inf.
Samo bi vas še prosil, če mi lahko sedaj iz vsega tega naredite povzetek in mi naštejete programe,ki jih za to potrebujem in malo strnete kaj se mora tukaj naredit in kaj nastane oz. kako močno se približaš 5.1 zvoku.
Hvala vsem!
Samo bi vas še prosil, če mi lahko sedaj iz vsega tega naredite povzetek in mi naštejete programe,ki jih za to potrebujem in malo strnete kaj se mora tukaj naredit in kaj nastane oz. kako močno se približaš 5.1 zvoku.
Hvala vsem!
CaqKa ::
rabiš program softenc 5.1 in 6 ločenih wavov...
potem pa te wave skupaj zložiš ..
samo kot je že sergio reko je to brezveze..
če misliš delat za dvd potem raje naredi 2.0 ac3 z zgoraj omenjenim headacheom
potem pa te wave skupaj zložiš ..
samo kot je že sergio reko je to brezveze..
če misliš delat za dvd potem raje naredi 2.0 ac3 z zgoraj omenjenim headacheom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10892 (10167) | T-Majo |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5343 (3658) | jRk0 |
» | Razlika v kvaliteti zvoka med zvočnimi na digitalnem izhoduOddelek: Zvok in slika | 2025 (1846) | XS!D3 |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7887 (6642) | gumby |
» | Nastavljanje glasnosti 5.1 sistemaOddelek: Zvok in slika | 1024 (938) | CaqKa |