Forum » Pomoč in nasveti » Mrežni irc problem
Mrežni irc problem
Baja ::
Upam, da mi bo kdo znal to razložti.
V naselju mamo mrežo in rad bi da bi ostali lahko šli na net prek mojega kompa. Inštaliral sem proxy server in nastavil na drugih mašinah IP -je pa porte. Problem pa je da ne morem nastaviti mIRC -a, da bi delal prek mreže. Non stop mi teži "unable to resolve IRC server".
Igor ::
nisi omenil da je nujno ..
nisi omenil niti ker program si uprabil ..
drugace wingate dela to brez problemov, mas pa tudi v mircu socks servers tko da tam nastavis ..
nisi omenil niti ker program si uprabil ..
drugace wingate dela to brez problemov, mas pa tudi v mircu socks servers tko da tam nastavis ..
Administrator ::
Jest mam program WinGate, na unmu racunalniku k mas modem instaleras kot server, na ostalih pa navdno pa lako gres na internet in na mirc z vsemi racunalniki.
WinGate
WinGate
Administrator ::
|AMD|: sploh ni vazno stevilo pcijev lako mas 2 al pa 8 pa program bo isto delov. Drugac mam pa jest tri v mrezi.
Baja ::
Hvala vsem, sicer pa sem že rešil problem. Aja, mam program proxy +, pa mi jem irc nekaj težil če sem mel socks5 odprt. pol pa sem v mapped links nastavo irc server pa z drugega kompa kot irc server moj IP vpiso. Pa je začelo delat
`DoC ::
No videš, vse se da porihtat če le ni skurjen.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko povežem dva 56k modema na en PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (831) | Jackass |
» | Proxy ki bo enostaven in združljiv z xp!Oddelek: Omrežja in internet | 1035 (946) | Tito |
» | ADSL in mreža blemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1256) | Betek |
» | internet prek LANOddelek: Pomoč in nasveti | 867 (771) | perci |
» | proxy & ftpOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1100) | EASYdoor |