» »

Pixies v Krizankah

Pixies v Krizankah

cryptozaver ::

Baje najprej razprodan koncert v organizaciji SKUC-a nasploh!? Hate Ryan-air!!!

Mi je sicer po hudih vezah ratal dobit karto, za tiste ki ste pa zvisel pa neki koncertnih posnetkov:

KLIK

username ::

Kaj pa ima tukaj veze Ryanair?

Sicer pa se že veselim njihovega koncerta v nedeljo. Upam da ne bo preveč gužve (no pa tud če bo, pa kva pol).

Predskupina so pa menda Res Nullius, če sem prav slišal. Odlično!

Še dobro da sem pravočasno nabavil karto..
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

TylerDurden ::

trume angležev pridejo na koncert.
Let\'s make some soap ...

Wox ::

Kupim karto ali dve za Pixies v Križankah.
viharnik@volja.net

cryptozaver ::

Po pa svizec zavije... probi u nedelo pred koncertom, za dvojno ceno bos mogoce kej dobu.

Khm jest mam pa en dan prej rok in ce se slucajn zavlece prvemu ponudniku karto kar senkam. Sicer pridem kar s potomcem...:)

jype ::

Hja, ce mas dve karti, se javim, ce ne pa naj jo odnese kdo drug, jaz sam nimam kaj tam delat :)

cryptozaver ::

Mam sam eno karto. Konckoncev sej gres na koncert zarad muske in ne zato k gre s tabo se kdo. Itaq pa koga srecas in je se bl zanimivo.

Se mi zdi clo, da Pixies nimajo prou velik koncertov v EU (zato naval Anglezev:| )

borchi ::

ja, karte za pixies je zmankalo takoj. to pa zato, ker so kreteni dali koncert v križanke, zato ker mislijo, da je to fajni plac za pixies??!! ker mislijo, da bojo kot legende po 15ih letih zganjali nek intelektualen šou in da se ne bi vsi tisti VIPovci, ki so dobili karte preveč matrali v kaki večji dvorani, so pač nardili v križankah. da bojo lahko lepo mirno in neopazno rahlo tapkali s papki ob prelepe tlakovce v križankah in da bojo lahko prišli v kravatah. mislim, totalna bedarija!

hudo je, da sem se mogu vlečt do londona, da sem jih lahko vidu, kjer sem sicer mogoče mal po sreči dobil karto (od preprodajalca - 50 funtov (kar je samo 2x več kot je karta stala v redni prodaji)) za opening-night v brixton academy!!! prejšni dan sem šel pa na incubus v areno ;-) tako, da se je bilo tistih 30€ za ryana dobro ponucanih.

če bom dobil karto v nedeljo pred koncertom za normalno ceno (do 15k sit) bom pač prišu v križanke, drugač pa upam, da se bojo vsi znotraj križank meli fajn. razen tistih "intelektualcev", ki mislijo, da so pixies "here comes your man" in "monkey gone to heaven". upam, da bojo začeli z rock music, planet of sound, tame, into the white (čeprav so v brixtonu končali z into the white - kar je bilo NEPOPISNO doživetje - že samo to je vredno 15k sit) in podobnimi, da bojo kravatarji spizdili nazaj in dali plac fanom!

organizatorjem pa en velik FUCK OFF, da niso nardili večjega koncerta!
l'jga

cryptozaver ::

Tvoja trditev ni tocna! Organizator je preferiral Tivoli pa vendar so Pixies hoteli Krizanke!

Pa ne me sprasevat od kje mi to. Vem pac!

Sicer se pa o 'kravatkarjih' kar strinjam. Jih bomo mal s pivom posprical pa bo hiter dost placa >:D

Zgodovina sprememb…

borchi ::

tega pa skor ne verjamem. pixies na celotni turneji niso preveč zbirali lokacij, če igrajo po halah in celo stadionih na festivalih (kjer jim bogokletno delajo družbo bendi kot so die toten hosen in podobni). in zdej so pa za edini koncert v ex eastern/central europe nujno vztrajali pri križankah?!

okej, zgleda da maš informacijo iz prve roke. ampak še vedno mi ne gre v račun. kr, okej, da bi hotli nardit neko vzdušje in komunicirat s publiko in bi zato rabli manj folka. v brixtonu (in kolker sem prebral je tut na skor vseh koncertih enako) so prišli gor, odšpilali 22 komadov brez sekunde pavze med njimi, prišli nazaj, odšpilali še tri komade in šli. kim si ni mogla, da ne bi začivkala svojga znamenitega "tenksalat" (upam, da jo je black nahrulu ;-), drugače pa je bil no-nonsense koncert, BREZ ENE spregovorjene besede. sem se ful bal, da bojo kvarli ritem z sentimentalnimi "it's SO great to be back, we thought no one would show up, thank you, thank you, no, no, thank YOU...." vložki.

a predskupina so nulliusi? eh, pol pa mogoče še pridem do karte ;-) drugače pa je mel v brixtonu baje lovering svoj magic show (magic, ala, čarovnik-rokohitrec - go figure ;-) sem ga žal zamudu.
l'jga

username ::

Sicer se pa o 'kravatkarjih' kar strinjam. Jih bomo mal s pivom posprical pa bo hiter dost placa
Točno tako, hehe.:D

a predskupina so nulliusi? eh, pol pa mogoče še pridem do karte ;-)
Opa, a mogoče čez RN šimfaš? Ej pazi se me..>:D

(ne sej ne, no, se hecam):D ampak so res dobri
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

borchi ::

Opa, a mogoče čez RN šimfaš? Ej pazi se me..

ne, sam velenje je malo mesto.
l'jga

ADF ::

En kolega prodaja karto za 100€. Pravkar mu dajem oglas na Bolho. Če koga zanima.

borchi ::

naj ne čaka na nedeljo, ker v nedeljo karte pred koncertom pri preprodajalcih ne bojo 20k sit. to kar vidiš na bolhi je zajebancija. tisti, ki na bolhi prodajajo karte so jih že prodali (zato take smešne cene) al pa se dva nategujeta in greta v višave, na koncu pa noben ne bo kupu karte.

lej, recimo js bom dal ceno 100.000 sit, pa bomo vidli kolk bo končna cena in če jo bom kupu al jo bo mrzlično prodajal v nedeljo pred križankami ;-)
l'jga

Wox ::

Za karto ne mislim dat več kot 8k+runda pira. Sicer pa sem Pixiese slišal že prejšnji četrtek v Wiesenu. Sam je bla to bolj žurerska varianta in ko so nastopili Pixiesi in Peppersi sem bil že močno high. Zdaj bi jih rad slišal bolj trezne glave, vendar če ne ni nobene panike. Več kot 8k ne mislim dajat za karto, ker več niti stari prdci niso vredni. Še vedno velja, da kupim karto (za 8k ali manj+runda pira pred koncertom): viharnik@volja.net

ADF ::

Kolega je včeraj prodal karto za 100€. Mislim, da bi eni ljudje plačali še več.

b ::

Eni smo pa danes dal 10 jurjev.

Za 2 karti.

muahaha.

perci ::

ma pejte raj na lennyja in pacota ;)
Jst mam za oboje karte ;)

b ::

Meni je padla v roke se ena karta.

oglas

cryptozaver ::

uff zgal so kot prasci...

Na koncertu zlo velik Hrvatov, tut Italjane in Avstrijce je blo slisat. Izbor komadov cool (a bi lohk blo drgac?). Rabl so najmanj 10 komadov da so se uigral potem se je pa tut publika vzivela. 3-je bis-i in po moje kar navdusena publika.

Edina pripomba gre ozvocenju. V prvi tretjini je blo slisat vec al manj hudo popacen sound tko da mi se kar cvili v glavi. Kasneje so malo zmanjsal in si vsaj priblizno locil kitaro od vokala. Podobno je blo na Ramonsih nekaj let nazaj ko nisi vedel niti ker komad spilajo.

regprg ::

Ma ozvocenje je bilo totalno v p....!
Vzdusje je bilo pa zelo OK 8-)

aerie ::

12.7.2017, 13 let po tem, Pixies spet v Križankah. Za vstopnice tokrat zgleda ni problema. Po DM verjetno eden vrhuncev letošnjih glasbenih dogodkov v prestolnici. Pa Paz (A Perfect Circle) bo zanimivo slišat in tudi videt ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: aerie ()

Cruz ::

Ma v današnjih časih bi še za Bob Dylana dobil karto zadnji dan. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Samael ::

aerie je izjavil:

12.7.2017, 13 let po tem, Pixies spet v Križankah. Za vstopnice tokrat zgleda ni problema. Po DM verjetno eden vrhuncev letošnjih glasbenih dogodkov v prestolnici. Pa Paz (A Perfect Circle) bo zanimivo slišat in tudi videt ;)


Po DM? A si mislil mogoče tolminski MD (metaldays?) :) Ne, ne, saj se hecam - Depeche Mode. Tudi Nick Cave najbrž ne bo občinstva pustil ravnodušnega, četudi (po mojem mnenju) ni več tisti pravi ..., pride pa vsaj z Bad Seedsi, tako da nekaj od glasbe bo.

Letos imata dihurčka nekaj asov v rokavu tudi za pozneje, recimo tale paket 26.11.2017 Testament (USA), Annihilator (Can), Death Angel (USA) thrash sladokusci skoraj ne bi smeli zamuditi.
Samael != Samuel

c3p0 ::

Testament je zelo tempting, Skolnick in Hoglan v živo, zna bit poslastica za ušesa.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metallica Zagreb

Oddelek: Sedem umetnosti
363199 (1664) hendriks
»

Pat Metheny

Oddelek: Sedem umetnosti
275202 (4387) Fizikalko
»

Nightwish, Križanke

Oddelek: Sedem umetnosti
101778 (1460) Korenchek
»

Vstopnice za The Pixies

Oddelek: Sedem umetnosti
51149 (1123) kuglvinkl
»

Siddharta

Oddelek: Sedem umetnosti
262143 (1642) Lucifix

Več podobnih tem