Forum » Strojna oprema » Igre na dveh monitorjih?
Igre na dveh monitorjih?
franci ::
Kupil sem si grafično gainward GF 4 Ti4200 8x, golden sample
No in zdraven sem dobil adapter DVI->VGA. In sem šel bratu 'ukrast' monitor, in tako imam sedaj dva 19' monitorja.
V WinXP dela krasno dual view.
A neznam pa igre pognat na dveh monitorjih. Pa me zanima kako naštimam da bi lahko igral na dveh monitorjih?
No in zdraven sem dobil adapter DVI->VGA. In sem šel bratu 'ukrast' monitor, in tako imam sedaj dva 19' monitorja.
V WinXP dela krasno dual view.
A neznam pa igre pognat na dveh monitorjih. Pa me zanima kako naštimam da bi lahko igral na dveh monitorjih?
Hello, hello, hello, how low?
kuglvinkl ::
V search uhebli Dva monitorja na eni kišti, avtor kuglvinkl. Tam sem se igral z UT2k3 na dveh monitorjih.
Your focus determines your reallity
Sem že bral, ampak tam je bilo za 3 monitorje. Ta post sem ustvaril, ker me je zanimalo še za kakšno drugo igro.
No bom za začetek probal z UT2k3, in bom naštimal resolucijo 1600x600 namesto 2400x600.
No bom za začetek probal z UT2k3, in bom naštimal resolucijo 1600x600 namesto 2400x600.
kuglvinkl ::
Pejt na Matroxovo stran. Pod Surround gaming imaš precej podrobnosti, kako špil prepričat, da dla na dveh monitorjih. NE rečem, da dela na vseh, ampak pri tistih, ko samo spremeniš "ini" file, bi se pa morda dalo.
Your focus determines your reallity
No quake3 mi dela. Bom še kako drugo igro sprobal.
Na matroxovi strani je za vse igre, edino nekaj parametrov je potrebno zamenjati.
Na matroxovi strani je za vse igre, edino nekaj parametrov je potrebno zamenjati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18979 (12495) | Ursus |
» | Širokozaslonsko igranjeOddelek: Novice / Grafične kartice | 4342 (3457) | tec |
» | Matrox G450 LX 16mbOddelek: Kaj kupiti | 1158 (1073) | Matty |
» | gf2 tv-out 2playera v toca2Oddelek: Zvok in slika | 712 (602) | lordgreg |
» | dual-head grafične karticeOddelek: Zvok in slika | 1232 (1084) | Opkow |