Forum » Pomoč in nasveti » MOČNO GLASEN trdi disk
MOČNO GLASEN trdi disk
promocija ::
JAz imam disk Quantun Fireball in je katastrofalno glasen, tako, da mi gre že močno na ku**c. Tak ruži in mleje, da se ga čuje po celi hiši. Prosim vas, da mi date kak PAMETEN nasvet!
SkIDiver ::
Ko mene kej zlo raz**zdi vržem ob tla pa če je vse posreč dela dobr al pa hudič vzame
To je moja pomoč
To je moja pomoč
krucymucy ::
Probi ga drugac vstavit v ohisje
Mogoce med kksne gumice al kej tacga, da mal absorbira tresljaje!
Jest mam tko vpete vente!
Mogoce med kksne gumice al kej tacga, da mal absorbira tresljaje!
Jest mam tko vpete vente!
Tomi ::
Poglej, če je dobro "nacentriran", ker lahko ga muči navor. Daj ga ven in potem poglej, če še dela enako. Če ja, potem upaj, da imaš garancijo in zateži prodajalcu
metrodusa.blogspot.com
m2000 ::
če dela tako od začetka, ga malopodloži ob straneh z listom papirja pa vse vijake zategni!! Če pa mu je prišlo kasneje pa moli da je v garanciji in še danes delaj back up.
Če boš ga dal na zavarovalnico ga enkrat !dobro! ploskoma udari ob mizo (brez zunanjih poškodb) da bo ziher hin.
Če boš ga dal na zavarovalnico ga enkrat !dobro! ploskoma udari ob mizo (brez zunanjih poškodb) da bo ziher hin.
gadblesdekvin!
Birkof ::
Ja jst se tud strinjam z SK|Diver-jom ob tla pa je
To edino pomaga .....
Edino en problem je , da taki izpadi te lahko veliko stanejo , sam ko to ugotoviš je pač prepozno
LP folk
To edino pomaga .....
Edino en problem je , da taki izpadi te lahko veliko stanejo , sam ko to ugotoviš je pač prepozno
LP folk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbani nahrbtnikOddelek: Kaj kupiti | 3510 (2383) | kuglvinkl |
» | Popravilo prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (775) | worxer |
» | Varnost in cenovna učinkovitost arhiviranja podatkovOddelek: Kaj kupiti | 2027 (1942) | Brane2 |
» | fizikaOddelek: Šola | 1584 (1250) | grrr |
» | strmoglavil PilatusOddelek: Loža | 3687 (2314) | strictom |