Forum » Pomoč in nasveti » Live! 1024
Live! 1024
ferjan ::
V Q3 Arena ne morem nikakor vkljičito A3D; V Thief 2 sem poizkusil vključiti EAX in je zaštekalo. Skratka ne vem zakaj mi v igrah ne delujejo prostorski zvočni efekti?
Kolikor se spomnim sem imel na prejšnemu računalniku (v njemu je bila ista Live 1024 kartica) možnost pod efekti nastaviti tudi "Play EAX Game" ali pa celo "Play Quake 3 Arena"...sadej te možnosti ni več!!, kartico pa sem inštaliral z istega originalnega Cd-ja.
Prosim pomoč.
Kolikor se spomnim sem imel na prejšnemu računalniku (v njemu je bila ista Live 1024 kartica) možnost pod efekti nastaviti tudi "Play EAX Game" ali pa celo "Play Quake 3 Arena"...sadej te možnosti ni več!!, kartico pa sem inštaliral z istega originalnega Cd-ja.
Prosim pomoč.
TESKAn ::
Kokr vem, je tko, da naj bi delalo v teoriji, v praksi pa dela ne spljoh...je****, ma pač creative zanč gonilnike, pri ID - ju pa ne znajo podpore za EAX narest...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17916 (8357) | scipascapa |
» | Zvocna kartica & FPS (Frames per second)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1487) | Dr_M |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9278 (6052) | ERGY |
» | Kupček vprašanj!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (836) | Paramedic |
» | GeForce2 MX -> Quadro2 MXROddelek: Zvok in slika | 1775 (1523) | NiggerBob |