Forum » Operacijski sistemi » Najprej update ali language pack? WinXP PRO SLO
Najprej update ali language pack? WinXP PRO SLO
afro~dizzy~act ::
Prosim za pomoč, ker sem malo zbegan. Nikjer ne piše nič o mojemu problemu.
Ob novem računalniku smo dobili OEM verzijo WinXP PRO SLO. To je tista zadeva z dvemi CDji. Ker je spyware naredil svoje, sem se odločil vse še enkrat inštalirati. Iz prvega CDja sem inštaliral Windows, iz drugega pa "Slovenian Language Pack". Ko je bila zadeva poslovenjena sem se seveda lotil Windows Update.
Po končanem "updejtanju" sem opazil, da so se določene stvari prekrile z angleško verzijo! In to predvsem dve pomembni - Outlook Express in Messenger. Kljub temu, da sem dal vse postavke v nadzorni plošči na "slovenian" in tudi nastavitve jezika v Internet Explorerju na "slovenian".
Ali bi moral torej najprej narediti Windows Update in šele zatem slovenjenje? Sicer mi ni logično, ker to pomeni, da iz SLO CDja prekrijem inštalirane popravke?
Help.
Ob novem računalniku smo dobili OEM verzijo WinXP PRO SLO. To je tista zadeva z dvemi CDji. Ker je spyware naredil svoje, sem se odločil vse še enkrat inštalirati. Iz prvega CDja sem inštaliral Windows, iz drugega pa "Slovenian Language Pack". Ko je bila zadeva poslovenjena sem se seveda lotil Windows Update.
Po končanem "updejtanju" sem opazil, da so se določene stvari prekrile z angleško verzijo! In to predvsem dve pomembni - Outlook Express in Messenger. Kljub temu, da sem dal vse postavke v nadzorni plošči na "slovenian" in tudi nastavitve jezika v Internet Explorerju na "slovenian".
Ali bi moral torej najprej narediti Windows Update in šele zatem slovenjenje? Sicer mi ni logično, ker to pomeni, da iz SLO CDja prekrijem inštalirane popravke?
Help.
DarwiN ::
Najprej moraš rečt HOP, šele nato skočiš !!
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Jaffa ::
To en popravek ni čist vredu. To je že blo neki na forumu napisano.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [T-SQL] Kako vnest podatek v bazo in da ti hkrati vrne id?Oddelek: Programiranje | 2890 (2608) | dmok |
» | dlančnik HP rz1710Oddelek: Programska oprema | 1085 (969) | JOKER |
» | Win 2kOddelek: Programska oprema | 958 (833) | OrlyTM |
» | šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (879) | mamut |
» | problem s šumniki...Oddelek: Operacijski sistemi | 1929 (1760) | berni |