» »

Neresni moderatorji -> PČ

Neresni moderatorji -> PČ

drejc ::

Forum Problemi človeštva ima neresne moderatorje. Imajo namreč fetiš na brisanje postov, ker se ne zavedajo, da to pač NI tehnični forum in ne gre/ne more it debata po ravnih tirih.

Primoz ::

Je to pritožba na kakšen poseben dogodek? Ali kar tako splošno?

Zanimivo da že en teden nisi nič napisal v ta oddelek (in ti zato nič ni moglo biti brisano).. kar pomeni da je to očitno znak dolgčasa.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz ()

Primoz ::

Res je zanimivo, da se največ pritožujete nad moderatorji, kadar le-ti spijo... v problemih človeštva od 2.6 ni bilo posredovanja s strani moderatorjev...
There can be no real freedom without the freedom to fail.

drejc ::

Ogromno rdecega... Ja, precej, precej prevec. Naj TP vidi kaj vse je odlutalo... Ohranil sem tiste poste, ki so bili kolikor toliko on-topic. Ja, tiste tri...


Nanasu sm se na poste kot je ta zgori. Je pa res, da je ze kar nekaj casa od tega editiranja (tedn). Hec je v tem, ker ne morem brat foruma na dnevni ravni in bi pa rad zvedu kaj folk pise. Pomoje nisn edini tak, sam take zadeve me motijo.

Daedalus ::

Če zamudiš kaj zbrisanega v PČ, se ne kaj dosti sekirat - ponavadi se gre za kako osebno obračunavanje oz. dodeljevanje raznih vzdevkov ali pa za komentarje, ki nimajo povezave s temo... čeprav je običajno tisto prvo:\

Ne vem pa, od kod neresnost... BW ma pač tak stil pisanja, če ti ni všeč, ti pač ni...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Thomas ::

TOLE:

------------------
> Kaj pa svedska (kot tudi danska in norveska)? Tam imas socialno varnost kot nikjer drugje in je drzava zelo gospodarsko uspesna in da ne govorimo o kulturi. Luknja v teoriji huh?

Skandinavska država je po konkurenčnosti prehitela ZDA. Finska. Dežela kjer nosijo orožje kot v ZDA, kjer je njihov kapitalzem neusmiljen, kjer naredijo več samomorov kot v Sloveniji.

In veš kaj? Odkar so uvedli ta "neusmiljeni" kapitalizem, se jim boljša na vseh področjih. Njihova "folklora" je posledica časov, ko so bili "finlandizirani" s strani Sovjetske Zveze.

Pola Pota se pa socialisti lahko odrekate, ampak on je gradil socializem kot nasprotje kapitalističnega izkoriščanja. On je verjel v socializem, pa če jih je morel zato pokončati nekaj milijonov več ali manj. Tako kot Stalin. A ta tudi ni bil "pravi komunist"? Kdo je bil pa potem? Tgliati, ki mu ni uspelo izvesti revolucije?

----------------

Je bilo pobrisano. Sej ne rečem, da je nevem kaj. Je pa pokazano na dejstvo, da je FINSKA najkonkurenčnejša država ne samo v Skandinaviji, ampak na svetu. Tista ki štrli iz Skandinavske idile ven.

Samo Moderatorstvo je stvar pobrisalo. Bwanstvu se pa to ne zdi nič hudega.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

drejc ::

my point exactly

Double_J ::

Kaj se sploh pritožujete? Saj je jasno, da so moderatorji samo lutke.

Ideologijo pa furajo tejle taglavni. In nastavljajo svoje ljudi.

To me spominja na ZL&LDS.:)
Dve šivanki...

bradek ::

Res, zarota svetovnih razseznosti :\

Daedalus ::

Thomas, če se prav spomnim, je bil tale tvoj post OT, kot tudi ena dva moja v eni izmed tem v PČ... In kolko vem, je znana politika S-T moderatorjev do OT postov - se jih pač briše.

DoubleJ, kakšna bo naslednja teorija zarote:P ;)

Lahko pa odpremo eno temo o svetovni ekonomiji - tako vseobsežno - variante, zgodovina, komunistične/kapitalistične zablode, skandinavski ekonomski model, državni kapitalizem, you name it... Pol pa če bo prišlo do brisanja, pa izkrcanje v Pritožbah:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Double_J ::

To je ok. Zdej načeloma ne bi smeli brisati. Ker tema je praktično o vsem.

Ni offtopica.:)
Dve šivanki...

ferdo ::

Primoz, sej NI važno, KDAJ je bilo posredovano, zelo POMEMBNO je kako in zakaj je bilo POSREDOVANO!

Mislim da je point v tem, in ne časovni interval brisanja.

PS: ne vem za kero temo se gre, ampak na to gledam objektivno. Upam da mi odgovoriš..

Gandalfar ::

ferdo: tezave se resujejo glede na incident. Ce je kdo mnenja, da se mu je zgodila pravica se pritozi in stvari se resi.

Na splosno se pritozevati in pricakovati konkretne odgovore je pa malo utopicno. Ce ta kaj moti se konkretno pritozi.

Marjan ::

khm...

>Ce je kdo mnenja, da se mu je zgodila *pravica* se pritozi in stvari se resi.

ferdo ::

sej vse lepo in prav, kaj pa če naletite na uporabnika, ki bi rad javno podebateral o svojem problemu?
Ti Gandalfar in še kdo, niste za javno debato o nekem problemu? mene osebni ni strah, imam čisto vest, pač, za svoje napake se čem javno pomenit... to je tko kot v križišču, se dva zaletita, kaj si bosta začela dopisnice pošiljat?

Saj veš v čem je point.
Kako bodo ostali videli problem? ga bote objavili?imate kako oglasno desko z težavami? tega še nisem opazil, obstajajo samo pravila in vaša interna samovolja do brisanja za vas neprimernih stavkov oz. postov.

LEj, če te ustavi policaj ti napiše, ker ste naredili to in to, ste po tem in tem členu dobili kazen.

ISTO moraš T I , ki brišeš post, zato, ker si mi ga brisu, mi napiši, po katerem pravilu "členu", pač s tem argumentiraš, člen-pravilo in ker se tega nisem držu si mi brisu post, tega pa še nisem doživu.
Člen ta pa ta, to si prekršil post je bil brisan, in jzt pol nimam kej sikat, pa se bunit, tuki nam pa samo brišete poste brez nekega "uradnega" člena, na kaj se pa lahko obesi, in vem, zaradi tega pravila.. to napišite, če že mate cajt brisat, še najdite člen, s katerim bote brisal poste. Pravniki morjo vse na pamet znat, pa naj še moderatorju hodijo na tečaj, organizertejte, vse člene moreš vedet na pamet, če želiš postati moderator , da boš lahko brisal poste:)

Jzt bom korekten in Ti boš korekten.
S tem se bomo vsi uporabniki učili členov, skorej noben si ne prebere pravila, zato ko neki usajajo svoj jezik, mu napišite ČLEN, ki ga je prekršu IN to naj bo javno objavleno, imejte koš uporabnikov in njihovih grešk, in s tem se bomo vsi učili pravil.

Meni je blo 3x al 5x ne vem točno brisan post v tem DVE letnem obdobju, ta konc mesca bo dve leti... IN sploh nisem vedu po kerem členu pravilnika, mi je bilo to brisano, kako si naj jzt potem zapomnem?naj iščem člen? .. ne brisat, če ne poznaš členov, po katerih lahko brišeš postov.

upam da nism kej preveč nakladu, v vsem tem je neko bistvo....:\

hvala ker ste me brali.

PS: je zanimiva tema, in bi rad da se podebatera o tem.

Gandalfar ::

Ali je res taksna razlika, ce napisem da je post 'offtopic' ali pa da je sporocilo brisano v skladu z 2.1. clenov pravil?

BigWhale ::

Jaz nisem lutka.

;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

ferdo ::

razlika je samo ne velika.
Vsak ima pomisleke po tistem brisu, sigurno te j eže kdo preklel po domače in tuje... če mu pa napišeš člen, si gre pogledat člen, in nima razloga da te bi preklel "pač, zato in zato sem ti zbrisal post", ker vsak, ki napiše post misli, da paše v temo... .

Barakuda1 ::

>si gre pogledat člen, in nima razloga da te bi preklel "pač, zato in zato sem ti zbrisal post", ker vsak, ki napiše post misli, da paše v temo... .

:\

To bo mislil tud, če mu napišem člen.

Razlika bo le ta, da bo potem spraševal zakaj je pa njegov post "off-topic", oziroma v neskladju s citiranim členom :)

p.s.
Kar se pa "lutk v PČ" tiče, jih boste pa morali iskati kje drugje in ne med moderatorji. ;)

BigWhale ::

Hm, tale tema je direkt za v Probleme clovestva...
;>

Tarzan ::

funny links:\ al pa še bolje, BOLNE FORE>:D

BigWhale ::

Drejc,

Upam, da si sedaj zadovoljen z utemeljitvijo...

drejc ::

treba sprobat
;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Krivice

Oddelek: Slo-Tech
6876 (804) perci

Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Slo-Tech
86550863 (22530) OwcA

Več podobnih tem