» »

Fujitsu Siemens 17 ' LCD za male pare

Fujitsu Siemens 17 ' LCD za male pare

Sydk ::

Zasledil sem ta monitor TUKEJ katerega dobim v avstriji (METRO) za 78 k SIT in me zanima a je krš al bi bil za silo, pise da je 14 ms ( slisi se dobro)

prosim za vase strokovno mnenje:))
aja uporablju bi ga izkljucno za špile !
LP

boštjan ::

nekam mali kontrast ma.moraš it ga preverit

budili ::

a ni to cena brez davka?

ce das davek zraven pa dobis za ta denar tudi pri nas

budili: brez davka je ja, sej to je fora METRO-ja, mors met sp. in kupuješ brez davka:))

boštjan: kaj je fora tega kontrasta, kako bom vedel da je ok, ce ga grem gledat:)) ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sydk ()

budili ::

cak mal...
a v metroju placas ceno brez davka, al z davkom?
ce je brez davka (na www katalogu je to tista manjsa:D,zakaj vraga imajo potem obe, saj itak brez kartice notri ne spustijo ) potem ok

druge opcije jest ne vidim
sedaj ko smo v EU,ali lahko fakturiras cena+njihov davek pri nas in zahtevas od nase drzave davek, gre to?

lahko razlozis, ce se motim!

drugac dej za kako 19 zapisi model in ceno, ce ze gres gor:D

aja, glede kontrasta je pa tko, da so sedaj v modi 500:1 in clo 700:1, ampak malokateri doseze, povp. je nekje 300:1 na meritvah (se pa vedno najdejo izjeme).Ce se s kako grafiko ne ukvarjas total bezveze.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: budili ()

budili: ne vem cist točno kako gre to, morm fotra vprasat za detajle, uglavnem v metroju plačas tisto ta nizjo ceno, v bistvu ko sem bil tam so nam zaracunal tisto drugo visjo ceno z davkom pol pri naslednji blagajni so nam pa odstel davek tako da smo pristal pri nizji ceni, zakaj tko nimam pojma, mogoce zato da izracunas prihranek?:))

sam ta monitor je res poceni, res da je (meni osebno) grd ko svina, ampak ma dober odzivni cas pa kot berem po netu nima ghostinga NIČ
samo tole s kontrastom me zdaj skrbi, a za spile je vazen kontrast, pa kaj to sploh točno je :)?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupovanje v Metroju

Oddelek: Kaj kupiti
173535 (2891) Realman
»

Metro - Kako kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
638464 (5887) Mr.B
»