Forum » Kaj kupiti » Fujitsu Siemens 17 ' LCD za male pare
Fujitsu Siemens 17 ' LCD za male pare
Sydk ::
Zasledil sem ta monitor TUKEJ katerega dobim v avstriji (METRO) za 78 k SIT in me zanima a je krš al bi bil za silo, pise da je 14 ms ( slisi se dobro)
prosim za vase strokovno mnenje
aja uporablju bi ga izkljucno za špile !
LP
prosim za vase strokovno mnenje
aja uporablju bi ga izkljucno za špile !
LP
budili: brez davka je ja, sej to je fora METRO-ja, mors met sp. in kupuješ brez davka
boštjan: kaj je fora tega kontrasta, kako bom vedel da je ok, ce ga grem gledat ?
boštjan: kaj je fora tega kontrasta, kako bom vedel da je ok, ce ga grem gledat ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sydk ()
budili ::
cak mal...
a v metroju placas ceno brez davka, al z davkom?
ce je brez davka (na www katalogu je to tista manjsa,zakaj vraga imajo potem obe, saj itak brez kartice notri ne spustijo ) potem ok
druge opcije jest ne vidim
sedaj ko smo v EU,ali lahko fakturiras cena+njihov davek pri nas in zahtevas od nase drzave davek, gre to?
lahko razlozis, ce se motim!
drugac dej za kako 19 zapisi model in ceno, ce ze gres gor
aja, glede kontrasta je pa tko, da so sedaj v modi 500:1 in clo 700:1, ampak malokateri doseze, povp. je nekje 300:1 na meritvah (se pa vedno najdejo izjeme).Ce se s kako grafiko ne ukvarjas total bezveze.
a v metroju placas ceno brez davka, al z davkom?
ce je brez davka (na www katalogu je to tista manjsa,zakaj vraga imajo potem obe, saj itak brez kartice notri ne spustijo ) potem ok
druge opcije jest ne vidim
sedaj ko smo v EU,ali lahko fakturiras cena+njihov davek pri nas in zahtevas od nase drzave davek, gre to?
lahko razlozis, ce se motim!
drugac dej za kako 19 zapisi model in ceno, ce ze gres gor
aja, glede kontrasta je pa tko, da so sedaj v modi 500:1 in clo 700:1, ampak malokateri doseze, povp. je nekje 300:1 na meritvah (se pa vedno najdejo izjeme).Ce se s kako grafiko ne ukvarjas total bezveze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: budili ()
budili: ne vem cist točno kako gre to, morm fotra vprasat za detajle, uglavnem v metroju plačas tisto ta nizjo ceno, v bistvu ko sem bil tam so nam zaracunal tisto drugo visjo ceno z davkom pol pri naslednji blagajni so nam pa odstel davek tako da smo pristal pri nizji ceni, zakaj tko nimam pojma, mogoce zato da izracunas prihranek?
sam ta monitor je res poceni, res da je (meni osebno) grd ko svina, ampak ma dober odzivni cas pa kot berem po netu nima ghostinga NIČ
samo tole s kontrastom me zdaj skrbi, a za spile je vazen kontrast, pa kaj to sploh točno je :)?
sam ta monitor je res poceni, res da je (meni osebno) grd ko svina, ampak ma dober odzivni cas pa kot berem po netu nima ghostinga NIČ
samo tole s kontrastom me zdaj skrbi, a za spile je vazen kontrast, pa kaj to sploh točno je :)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupovanje v MetrojuOddelek: Kaj kupiti | 3535 (2891) | Realman |
» | Metro - Kako kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8464 (5887) | Mr.B |
» | Metro - vracilo davkaOddelek: Kaj kupiti | 4814 (4307) | NiggerBob |
» | LG LCD L1730S 17col.Oddelek: Kaj kupiti | 1563 (1151) | _marko |
» | Kateri 17'' monitor?Oddelek: Kaj kupiti | 1447 (1030) | Trdi |