Forum » Zvok in slika » Pokvarjen Avi film
Pokvarjen Avi film
MisterPepper ::
Zadeva je sledeča:
Imam film v avi formatu, ki ima v strukturi več napak, fora je v tem, da sem ga pregledal in poskušal popraviti že z več različnimi programi te vrste (divXFix, avi fix, avi preview, cd check,..) vendar vsak program zmore odpraviti največ par napak ne pa vseh. Potem sem v Virtual Dub hotel ročno irezati tiste dele filma ki so slabi pa mi je že pri odpiranju javil napako, da ne more odpreti ker ni ne vem katerega kodeka oz.(wmf kodeka ali nekaj podobnega), zaželjen bi bil kakšen nasvet toda ne v stilu: kupi nov film!
Imam film v avi formatu, ki ima v strukturi več napak, fora je v tem, da sem ga pregledal in poskušal popraviti že z več različnimi programi te vrste (divXFix, avi fix, avi preview, cd check,..) vendar vsak program zmore odpraviti največ par napak ne pa vseh. Potem sem v Virtual Dub hotel ročno irezati tiste dele filma ki so slabi pa mi je že pri odpiranju javil napako, da ne more odpreti ker ni ne vem katerega kodeka oz.(wmf kodeka ali nekaj podobnega), zaželjen bi bil kakšen nasvet toda ne v stilu: kupi nov film!
Previdnost je mati modrosti
- spremenil: MisterPepper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15076 (8482) | Revenant |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2959 (2719) | tinqa |
» | Problem pri odpiranju filmaOddelek: Zvok in slika | 1351 (1296) | Dzuro10 |
» | MP43Oddelek: Zvok in slika | 1074 (860) | gumby |
» | Kako popraviti .aviOddelek: Sedem umetnosti | 1876 (1611) | dobaluka |