» »

Noče v sistem

Noče v sistem

WarMaker ::

Zdravo... Imam en problem...

Imam qdi platinix 2-a plato in westerndigital disk 60gb... Do sedaj mi je delalo vse lepo in prav. Potem sem vzel ven disk in ga posodil prijatelju... Ko je prišel disk nazaj, sem vklopil vse skupaj v komp in sedaj mi noče več zagnat v sistem, če pa formatiram, mi napiše, da je lahko disk poškodovan, če pa je disk scsi... (uglavnem ne dela) kaj ib lahko bilo narobe? Disk sem probl pri drugih dveh sošolcih in dela brez problemov! Smo zamenjali grafično in cdrom.

Imam občutek, da je kriva matična... Samo nevem, kako jo popravit (flashat bios.. )

Kaj mi priporočate? Naj kupim novo plato ali naj peljem servisu (ki mi bo vzel $ )?

Hvala, lep pozdrav
  • polepsalo: bastadu ()

fruti ::

LOL ... in kaj ce je SCSI ..... zaradi tega mislis da pa nemore bit poškodovan ??
Mislim da ti tezavo sam izpiše ... mogoče je oni k si mu disk posodu .... kaj caral ali celo da mu je padu na tla ... kar je cist mozno ...

Poskusi poslušat disk ... če se kaj zaganja ... ali če kaj "škloca" ?

Poročaj

WarMaker ::

(Sej to, da je SCSI disk se mi tudi meni zdi čudno...) Mislim, da ni DISK, ker če dam v mojo mašino (drugo) dela brez problemov... in formatira in inštalira -> dela vse normalno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako formatirati računalnik??

Oddelek: Pomoč in nasveti
1721878 (21616) Quikee
»

SCSI disk

Oddelek: Kaj kupiti
121399 (1259) speed machine
»