Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ŠŽČ in Internet explorerjem
Problem z ŠŽČ in Internet explorerjem
LJUK ::
Lep pozdrav!
V zadnjem mesecu se je ze na drugem racunalniku pojavil naslednji problem. V katerem koli spletnem obrazcu vtipkam eno od crk šžč mi deluje, kot da sem pritisnil enter.
Na enemu od računalnikov je instaliran win xp na drugemu pa win 2000, oba uporabljata Internet explorer 6 z zadnjimi porpravki. Racunalnika sem preveril antispy programi (Ad awere in Spybot) in ni nic pomagalo. Racunalnika sta tudi pregledana z antivirusnimi programi.
Prosim za pomoc!
V zadnjem mesecu se je ze na drugem racunalniku pojavil naslednji problem. V katerem koli spletnem obrazcu vtipkam eno od crk šžč mi deluje, kot da sem pritisnil enter.
Na enemu od računalnikov je instaliran win xp na drugemu pa win 2000, oba uporabljata Internet explorer 6 z zadnjimi porpravki. Racunalnika sem preveril antispy programi (Ad awere in Spybot) in ni nic pomagalo. Racunalnika sta tudi pregledana z antivirusnimi programi.
Prosim za pomoc!
LJUK
LJUK ::
Ojla...
Odgovarjam na svoje sporocilo, ker sem nasel resitev za problem.
Oba racunalnika sta imela instaliran Google toolbar. Po deinstalaciji le tega se explorer obnasa normalno...
V vednost in ravnanje...
LJUK
Odgovarjam na svoje sporocilo, ker sem nasel resitev za problem.
Oba racunalnika sta imela instaliran Google toolbar. Po deinstalaciji le tega se explorer obnasa normalno...
V vednost in ravnanje...
LJUK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje povezave s tiskalnikom Vista - XPOddelek: Strojna oprema | 2124 (2004) | nejcek74 |
» | VNC preko ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 2862 (2677) | Karen |
» | Oddaljeni dostop do računovodskega programaOddelek: Omrežja in internet | 1669 (1477) | fiction |
» | Premestitev trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1357 (1026) | GrimReaper |
» | izjemna počasnost v win xp homeOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1052) | marvin42 |