Forum » Operacijski sistemi » SLo-tech linux - KABELSKI INTERNET
SLo-tech linux - KABELSKI INTERNET
HeavyBee ::
pozdravljeni!
Zanima me nekaj... Kako si lahko v slo-tech linuxu instaliram kabelski internet? Kako sploh vem da mi zazna (integrirano mrežno Gigabyte matični) mrežno kartico? u win xp mam nastavljen internet kot omrežje LAN.. tudi v linuxu sem našel ta meni, a se ne znajdem kaj preveč.
AJa pa še to..je verzija 2,0 že primerna za namestitev na disk in uporabo skupaj z XP ?
Sicer mi je pa všeč, za prvi linux :)
Hvala lepa za pomoč in lep pozdrav!
Zanima me nekaj... Kako si lahko v slo-tech linuxu instaliram kabelski internet? Kako sploh vem da mi zazna (integrirano mrežno Gigabyte matični) mrežno kartico? u win xp mam nastavljen internet kot omrežje LAN.. tudi v linuxu sem našel ta meni, a se ne znajdem kaj preveč.
AJa pa še to..je verzija 2,0 že primerna za namestitev na disk in uporabo skupaj z XP ?
Sicer mi je pa všeč, za prvi linux :)
Hvala lepa za pomoč in lep pozdrav!
- zaklenil: moj_nick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev lastnega strežnika!Oddelek: Omrežja in internet | 2977 (2696) | Gwanaroth |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97431 (25088) | Skrat |
» | nujno-internet sharing v linux mandrake 10.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1213) | moj_nick |
» | Mandrake Linux 9.2 in ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 1365 (1012) | Poldi112 |
» | Slotech Linux 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7259 (7259) | Bakunin |