Forum » Programska oprema » Brisanje datotek??
Brisanje datotek??
royal ::
A se da dobit kaksen program za brisanje datotek v datotekah kot so(avi,mp3)kajti s tem brisanjem kot je v win xp (izbrisi) mi ne gre nekatera avi datoteka izbrisati..hvala
royal ::
Ce hocem zbrisati avi film mi napise, da jo uporablja druga osega ali program.Pa sem ze vse sprobal ponovni zagon,brisanje z drugo datoteko..itd..hvala
Sambrosa ::
naredi naslednje:
restarti comp, potem pritisni F5 ali F8, potem izberi comport... neki tazga, pod save mode ene tri vrstice. potem se ti odpre okno kao dos, pa tega zapreš. in prideš v winse, potem greš ke ko maš datoteko in jo hladno zbrišeš. saj jst sem jo tko,je bil pa neki film.
probaj in poročaj
restarti comp, potem pritisni F5 ali F8, potem izberi comport... neki tazga, pod save mode ene tri vrstice. potem se ti odpre okno kao dos, pa tega zapreš. in prideš v winse, potem greš ke ko maš datoteko in jo hladno zbrišeš. saj jst sem jo tko,je bil pa neki film.
probaj in poročaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč:nemorem brisati filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 867 (801) | Xserces |
» | Nedoslednost prodajalcev rabljenih trdih diskov in pomnilniških kartic pri brisanju pOddelek: Novice / Zasebnost | 6332 (4967) | Tarzan |
» | Kako izbrisati datoteko ?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2690 (2289) | ahriman |
» | Problem z brisanjem pokvarjene AVI datoteke!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1293) | smolep |
» | Ne gre mi zbrisat avi file!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (963) | david |