Forum » Pomoč in nasveti » hitrejše delovanje?!
hitrejše delovanje?!
promocija ::
Konfiguracija: p3 650, matsonic plata, 128mb rama, geforce2MX, disk 4gb
Kako bi se dal zrihtat, da bi vse skup delal mal hitrej? Naložene mam win ME, pa glede na to, da je plata neka čist X, ga rajš ne bi nič navijal. Obstajajo kaki programi za hitrejše delovanje? Glede na to, da imam trenutno omejene finance, bi z zamenjavo diska kaj pridobil(glede na to, da ima kar nekaj slabih sektorjev in da je predn mi je prešnji disk crknu, škatla mal hitrej delala? )
Aja, pa Defrag pomaga kaj?
Hvala za pomoč!
LP
Kako bi se dal zrihtat, da bi vse skup delal mal hitrej? Naložene mam win ME, pa glede na to, da je plata neka čist X, ga rajš ne bi nič navijal. Obstajajo kaki programi za hitrejše delovanje? Glede na to, da imam trenutno omejene finance, bi z zamenjavo diska kaj pridobil(glede na to, da ima kar nekaj slabih sektorjev in da je predn mi je prešnji disk crknu, škatla mal hitrej delala? )
Aja, pa Defrag pomaga kaj?
Hvala za pomoč!
LP
SasoS ::
disk obvezno, saj je 4gb zihr 10x počasnejši od današnjih...ram tudi ne bi škodil, vsaj še 128. A ne pričakuj čudeža...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Švedskem odprli prvo elektrificirano cestoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8341 (5376) | LeQuack |
» | Odpoved diska WD blackOddelek: Strojna oprema | 1827 (1396) | energetik |
» | Katere winse na prenosnik P2 266Oddelek: Operacijski sistemi | 1093 (914) | Microsoft |
» | Nov računalnik - nekaj nasvetov prosim...Oddelek: Kaj kupiti | 1047 (833) | Zheegec |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4241 (3503) | Zheegec |