Forum » Operacijski sistemi » Windows Startup
Windows Startup
primo~1 ::
Zdravo,
moj prijatelj ima problem z zagonom Windows XP. Instaliral je Fedoro Core 2 in ker mu od takrat naprej ni hotelo vec zagnati Windowsa, je vstavil v disketnik neko zagonsko in napisal fdisk /mbr. Nato je poskusal zagnati Windows in Linux, a racunalnik je izpljunil opozorilo: No operating system found. Poskusil je instalirati Windows XP, 2000 in 2003 Server a noben od teh ni prepisal MBRja (windowsa ni namestilo do konca ampak je po prvem resetu izpisalo opozorilo: Error loading Operating System). Najbolj cudno od vsega pa je, da mu brez tezav namesti Linux (Slackware, SuSE, Fedora Core 1 & 2).
Prosi za pomoc
moj prijatelj ima problem z zagonom Windows XP. Instaliral je Fedoro Core 2 in ker mu od takrat naprej ni hotelo vec zagnati Windowsa, je vstavil v disketnik neko zagonsko in napisal fdisk /mbr. Nato je poskusal zagnati Windows in Linux, a racunalnik je izpljunil opozorilo: No operating system found. Poskusil je instalirati Windows XP, 2000 in 2003 Server a noben od teh ni prepisal MBRja (windowsa ni namestilo do konca ampak je po prvem resetu izpisalo opozorilo: Error loading Operating System). Najbolj cudno od vsega pa je, da mu brez tezav namesti Linux (Slackware, SuSE, Fedora Core 1 & 2).
Prosi za pomoc
moj_nick ::
Zanimivo, meni dela enako. Inštaliran imam Linux in če hočem inštalirat Windowse, jih ne morem.
Saj ni tako hudo, kot si mislite
Saj ni tako hudo, kot si mislite
110111001001010001010000
K0K0 ::
Naj najprej proba navaden format ker low level format kr traja. Jest sm mov isti problem in je blo dost sam navaden format.
perci ::
ma kasn low level format neki, dejte ga srat - low level format se dela, ce ga disk serje - nastajajo slabi sektorji in stuff, ne pa ce ste mbr prepisali
K0K0 ::
Sori mal pozn sm se spomnu ampak kolkr jest vem morš v biosu odklopt virus protection pol pa naj bi se pustu prepisat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvo formatiranje: počasno ali hitro?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2761 (2264) | Brane2 |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1982 (1783) | Mamaplata |
» | Čudno obnašanje diska WD 800JbOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1103) | urosh |
» | Kaj bi lahko bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1158) | Tilen |
» | Kriv MBR?Oddelek: Operacijski sistemi | 1441 (1241) | CaqKa |